Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
Bogyó bá' #3316 üzenetére
Na igen, de a windowsos tablet nem csak azzal "több", hogy desktop módban is lehet használni, hanem pl. a teljes értékű böngésző, dtb. miatt is. Az meg a 16-os tabletekre is igaz. A "több" amúgy se igazán jó jelző, mert inkább más. Van akinek a win jobban passzol, van akinek az android platform passzol jobban.
Ha egyébként visszaolvastál, akkor a sok kérdező mellett - ami nem több, mint érdeklődés, az androidok rootolását is megkérdezi 10-ből 9, aztán 2 csinálja meg. És ha tényleg visszaolvastál, akkor egy, azaz egy embert találtál aki földhöz vágta a kütyüt mert nem működött neki, de saját bevallása szerint se foglalkozott vele igazán. A többiek viszont akiknek van és hozzászóltak, ezen az egy emberen kívül döntően elégedettek a készülékükkel. Én is. Pedig nekem van egy MiiX10 2GB/64GB-os gépem is, és tudom mit tud az egyik és mit a másik.
-
ksanc
őstag
válasz
Bogyó bá' #3316 üzenetére
Egyelőre a tabletpiacon a Microsoft pont ezért rugdossa a luftokat (alacsony részesedés) egyrészt, mert a felhasználók azt hiszik, hogy ha már vindóz fut rajtuk, akkor már teljes értékű, asztali pc tudású kütyük mind. 50ezer'é. Pláne alatta
Aztán jön a meglepi, hogy csodák mégsincsenek. Jó esetben. Rosszabb esetben a csalódás meg a hulladékozás.
Szóval nem hulladék, "csak" mezei tablet.
A másik dolog a zártság, ami gyenge szoftverbolt és döcögős megbízhatóság mellett még nem az igazi.
Aki megbízható zárt rendszert szeretne, az Apple-t vesz, aki meg buherálni, az Androidot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 10/11(A16/Gyári Apple Bill./2026.05.09.Apple Gar./
- iPad 9. (2021) 256 Gb
- Microsoft Surface Pro 4 - M3-6Y30 - billentyűzet nélkül - több darab
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest