- Milyen TV-t vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen alaplapot vegyek?
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
válasz
junior11
üzenetére
Nem rossz a kijelző, de ez az én véleményem, persze nem egy oled 4K valami!
Mindenki másképp látja, ezt Neked kell élőben eldönteni!
Nincs automata fényerőállítás, lakáson kívül még nem teszteltem a kijelzőt!
A win10 jól megy rajta, elég a 2GB, nálam, mezei tartalomfogyasztásra használom, még semmi extra dolgot nem műveltem vele!
1 "hiba", hogy a giroszenzor nem működik win10-nél, nem forgatja el a kijelzőt, ha tekered, win 8.1-nél működik!
A minősége elég jó, egy helyen szokott nyekkenni a hátlap, ha éppen csak bal kézzel tartom vízszintesen!
Gumis a hátlap, jó fogása van, de könnyen összegyűjti az ujjlenyomatokat!
Könnyen lehet le és fel dokkolni, viszont ha mozgatod nyitott állapotban, akkor néha csipog, mint amikor kiveszed a dokkolóból, tehát kicsit laza lehet az érintkező középen.
Az akkura azt mondanám, hogy laza 2 napot kihúz nálam, vegyes könnyű használattal, éjszakára alvóban van, olyankor kb. 6-10%-ot esik az akkuszint.Egyszer összekötöttem az asztali 19" monitorommal micro HDMI - VGA átalakítóval, mind a kettő 16:10-es így nem is volt probléma, jól jelent meg a kép (nem úgy a 40".es tv-n az 16:9-es és ott túllógott a kép)!
A böngészés közel olyan volt wifivel, mintha az asztali gépemet nyomkodtam volna, ami Core 2 Duo E7300 2Gb rammal!
Sajnálom, hogy micro HDMI van rajta, nagyon kényes a csatlakozóra, egy sima kínai HDMI átalakítóval szenvedés volt kicsikarni bármit, de az említett Samsung átalakítóval tökéletes volt!
Rendeltem pár fajta átalakítót, talán valamelyik jó lesz hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest