Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
NoMagix
üzenetére
Nalam is eltunt a kepernyo forgatas , de ez driver gond lesz, nalad es nalam is , kezzel elo tudtam hozni a forgatas kapcsolojat registry mokolassal , de eletre meg nem sikerult keltenem , de nem ver miatta a viz ☺. A 8,1-csak onnet ismerem hogy volt egy lenovo miix2 a tulajdonomban , de egyebkent a w10 jobban kezre esik desktop feluletet hasznalva tableten . A valtozasok oka szerintem az ,hogy a 8,x verzio inkabb erintesre volt kihegyezve , a gesztusvezerles miatt asztali gepen kevesbe volt jo hasznalni, a w10 meg amolyan kompromisszum , inkabb asztalira kihegyezve amit megfuszereztek az erinteses hasznalat lehetosegevel...
Mindentol fuggetlenul szeretem hasznalni, ezmvan itthon , desktopon,tableten , telefonon . Ami nagy hibaja a billentyuzet felugras, pontosabban annak a hianya , na es persze az hogy ha szoveg dobozba ir az ember akkor nem tolja a billentyuzet fole az irando szektort...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest