Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- OnePlus Pad 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Genius 2.0 fadobozos hangrendszer
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hibás Asus TUF 6900xt
Új hozzászólás Aktív témák
-
kivulallo
tag
Sziasztok! Kinek van Chuwi Vi10-es tabja aki komolyabban foglalkozik vele? Én most vettem egyet és kíváncsi lettem, próbáltam usb-t bootolni róla, de nem látta egyik pendriveomat se, usb kártyaolvasót se, a belső kártyaolvasóról sem tudott bootolni. Sajnos voltam olyan hülye hogy elkezdtem kétségbeesetten állítgatni az usb módokat, amíg ki nem kapcsoltam a portokat... Így most billentyűt se lát, ergo a biosba nem tudok bemenni visszaállítani.
Valaki tudja hogy működik belülről ez a dualboot rendszer, esetleg biost lehet nullázni valahogy, vagy reflash-elni? Végigkutattam már a netet, az egyetlen értelmes infó az volt, hogy valamelyik partícióra kell felmásolni a bios telepítőt (ami egyébként usbről bootolna), és ha újraindítom EFI Shell-el akkor a telepítő script automatikusan indul... Egy a baj, a 15 partícióból mindegyik raw (vagy csak a windows látja annak).
Windowst, Androidot, Android fastbootot (DnX mód), EFI Shellt elérem.
Valakinek van megoldása? Eseleg az OTG megy ilyenkor? Vagy a dokkoló billentyű? (még nincs nálam, egyszer csak érkezik postán...)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest