Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MD25

csendes tag

Sziasztok!

Tegnapi nap megérkezett hozzám egy [Cube iWork8 utltimate] tab. (Banggood rendelés.) Szerencsére minden remekül megy, bár OTG-t és HDMI kivezetést nem volt időm tesztelni. (Majd a napokban.) Kérdésem az lenne, milyen első lépésket javasoltok...? Amire gondolok példák:

1. recovery USB készítése
    2. jelenlegi driver-ek mentése (powershell v egyéb célprogi, pl double driver)

Amiben bizonytalan vagyok:
    a.) product key kimentése? (érdemes, nem? evileg ez egy 8 colos tab, ingyen kéne legyen rá a windows...)
    ráadásul most 32 bites Pro változat van rajta, de lehetne 64 bites... Ilyenkor az aktiválás hogy menne?
    b.) érdemes lenne 64 bit-re cserélni az OS-t?
    b.) részben az előző ponthoz: ha újrahúznám a rendszer, mire kell különösen figyelni? az aktiválás mennyire macerás (tudom a régi kulcsot használni?)

Minden 'how to start' ötletet és támogatást szívesen veszek. Van esetleg cikk, topic, amiről tudtok?
    (Dirtywindows.hu oldalon már olvasgattam.)

Más! Sajnos a tok és a fólia félrecsúszott. Azok a sima Cube iWork8-hoz valók. :( Méretben, elrendezésben más!) Akit érdekel igényes 1db fekete flip tok és 1db fólia elvihető, esetleg jelképes ellenértékért. (Privátban írjatok.)

Üdv,
    D

Új hozzászólás Aktív témák