Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok! Ma visszaállitottam a windowst alaphelyzetbe a lenovo thinkpad tablet 2 őn ami úgy történt hogy gyárilag win 8 al adták de régebben frissítettem win 10 re és most az lett alaphelyzetben. Nincs ezzel semmi gond de rengeteg driver nem települt köztük a WiFi sem és a képernyő sem amivel az a gondom hogy nincs hozzá billentyűzetem és csak egérrel tudom irányítani. Ha meg eldoglalom az egy db usb helyet akkor nem jut hely másnak pl WiFi sticknek hogy leszedjem a drivereket. Nálam van az eredeti telepítő pendrive win 8 al hogy kell tiszta telepìtést csinálni róla? Mit tegyek most hogy èrintőkèpernyőnek érzèkeljen? Nincs a közelben csak telefon számítógép sajna nem elérhető ahogy a gyári billentyűzet sem
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék Apple garancia ajándék tok
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Pro 6 gen M2 128GB, 12 hónap garancia!
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest