Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Pofonegyszerűvé teszi az AI-t az új AMD Software
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinkoxid
senior tag
Nekem a párosításig is csak egyszer jutott el. Nagyon ritkán felismeri az eszközöket, de akkor is csak fél másodpercekre, távolságtól függetlenül. Drivert nagyon nehezen találtam hozzá, de reinstall se segített rajta. Remélem ez is csak valami szoftveres gond, mind az akksi idő (megint rosszalkodik, néha magától hibernálja magát, majd ha visszalépek, akkor pl 50 helyett 15% lesz). Majdnem minden drivert újratelepítettem, ami hozzá való, erre most próbálnám a kamerát, hát azt írja ebbe nincsen kamera csatlakoztassak egyet...
Korábban már fényképeztem vele, így csak valamelyik friss driverre tudok gondolni. Mivel a hardver megegyezik a nagyobb cégekével, ezért tudok csak szoftveres gondokra tippelni, de kezd idegesíteni.És persze a hivatalos oldalon aztán keresgélhetek driver után, ott nincs semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Windows 11
- Windows 10
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Korábban már fényképeztem vele, így csak valamelyik friss driverre tudok gondolni. Mivel a hardver megegyezik a nagyobb cégekével, ezért tudok csak szoftveres gondokra tippelni, de kezd idegesíteni.