- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinkoxid
senior tag
Nekem a párosításig is csak egyszer jutott el. Nagyon ritkán felismeri az eszközöket, de akkor is csak fél másodpercekre, távolságtól függetlenül. Drivert nagyon nehezen találtam hozzá, de reinstall se segített rajta. Remélem ez is csak valami szoftveres gond, mind az akksi idő (megint rosszalkodik, néha magától hibernálja magát, majd ha visszalépek, akkor pl 50 helyett 15% lesz). Majdnem minden drivert újratelepítettem, ami hozzá való, erre most próbálnám a kamerát, hát azt írja ebbe nincsen kamera csatlakoztassak egyet...
Korábban már fényképeztem vele, így csak valamelyik friss driverre tudok gondolni. Mivel a hardver megegyezik a nagyobb cégekével, ezért tudok csak szoftveres gondokra tippelni, de kezd idegesíteni.És persze a hivatalos oldalon aztán keresgélhetek driver után, ott nincs semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- További aktív témák...
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Korábban már fényképeztem vele, így csak valamelyik friss driverre tudok gondolni. Mivel a hardver megegyezik a nagyobb cégekével, ezért tudok csak szoftveres gondokra tippelni, de kezd idegesíteni.