Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinkoxid
senior tag
Nekem a párosításig is csak egyszer jutott el. Nagyon ritkán felismeri az eszközöket, de akkor is csak fél másodpercekre, távolságtól függetlenül. Drivert nagyon nehezen találtam hozzá, de reinstall se segített rajta. Remélem ez is csak valami szoftveres gond, mind az akksi idő (megint rosszalkodik, néha magától hibernálja magát, majd ha visszalépek, akkor pl 50 helyett 15% lesz). Majdnem minden drivert újratelepítettem, ami hozzá való, erre most próbálnám a kamerát, hát azt írja ebbe nincsen kamera csatlakoztassak egyet...
Korábban már fényképeztem vele, így csak valamelyik friss driverre tudok gondolni. Mivel a hardver megegyezik a nagyobb cégekével, ezért tudok csak szoftveres gondokra tippelni, de kezd idegesíteni.És persze a hivatalos oldalon aztán keresgélhetek driver után, ott nincs semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 10. nap: Cassette Beasts
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Raspberry Pi
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- reMarkable 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Korábban már fényképeztem vele, így csak valamelyik friss driverre tudok gondolni. Mivel a hardver megegyezik a nagyobb cégekével, ezért tudok csak szoftveres gondokra tippelni, de kezd idegesíteni.