Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinkoxid
senior tag
Nekem a párosításig is csak egyszer jutott el. Nagyon ritkán felismeri az eszközöket, de akkor is csak fél másodpercekre, távolságtól függetlenül. Drivert nagyon nehezen találtam hozzá, de reinstall se segített rajta. Remélem ez is csak valami szoftveres gond, mind az akksi idő (megint rosszalkodik, néha magától hibernálja magát, majd ha visszalépek, akkor pl 50 helyett 15% lesz). Majdnem minden drivert újratelepítettem, ami hozzá való, erre most próbálnám a kamerát, hát azt írja ebbe nincsen kamera csatlakoztassak egyet...
Korábban már fényképeztem vele, így csak valamelyik friss driverre tudok gondolni. Mivel a hardver megegyezik a nagyobb cégekével, ezért tudok csak szoftveres gondokra tippelni, de kezd idegesíteni.És persze a hivatalos oldalon aztán keresgélhetek driver után, ott nincs semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Battlefield-film készülhet - Michael B. Jordan is képben van
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- újszerű iPad Air (5. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke Apple ajándék tok
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Szép állapotú Apple iPad Pro 6 gen M2 128GB, 12 hónap garancia!
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék Apple garancia ajándék tok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Korábban már fényképeztem vele, így csak valamelyik friss driverre tudok gondolni. Mivel a hardver megegyezik a nagyobb cégekével, ezért tudok csak szoftveres gondokra tippelni, de kezd idegesíteni.