Új hozzászólás Aktív témák
-
cinkoxid
senior tag
Nekem a párosításig is csak egyszer jutott el. Nagyon ritkán felismeri az eszközöket, de akkor is csak fél másodpercekre, távolságtól függetlenül. Drivert nagyon nehezen találtam hozzá, de reinstall se segített rajta. Remélem ez is csak valami szoftveres gond, mind az akksi idő (megint rosszalkodik, néha magától hibernálja magát, majd ha visszalépek, akkor pl 50 helyett 15% lesz). Majdnem minden drivert újratelepítettem, ami hozzá való, erre most próbálnám a kamerát, hát azt írja ebbe nincsen kamera csatlakoztassak egyet...
Korábban már fényképeztem vele, így csak valamelyik friss driverre tudok gondolni. Mivel a hardver megegyezik a nagyobb cégekével, ezért tudok csak szoftveres gondokra tippelni, de kezd idegesíteni.És persze a hivatalos oldalon aztán keresgélhetek driver után, ott nincs semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Autószerelők, autószerelés
- Iqos cigaretta
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ASUS routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- iPad Air M3 11" Újszerű 256GB Wifi/2028.08.24 Gar./Akku 100%/p4737
- iPad 9th gen. 64GB WiFi asztroszürke
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4456
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Korábban már fényképeztem vele, így csak valamelyik friss driverre tudok gondolni. Mivel a hardver megegyezik a nagyobb cégekével, ezért tudok csak szoftveres gondokra tippelni, de kezd idegesíteni.