- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Plazma TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
MrWhite
üzenetére
Azért EU országokban általában 20% felet van az ÁFA [link], úgyhogy sokat szerintem akkor sem lehet spórolni, és az ebay alapján az Európán belül szállítás sem olcsó sőt drágább mint Kínából amit nem is értek. Ha tudtok valami olcsó megoldást, mert nekem is jól jönne más okból is de én nem igazán találtam, nővérem Hollandiában él, ott pl. ott 21 % az ÁFA, nem tudom mennyi vám, vagy hogy is van ez ott.
Nekem 37 rugóért teljesen megfelel a 220 volt -os 8 colos Chuvi, kapok magyarországi számlát, jótállás. Bár gondolom ők is Kínából intézik ezt, mert 6-10 napot mondtak szállításra, csak a nagytétel miatt még kapnak kedvezményt, vagy közvetlen gyártótól.
Ami jó, hogy a Dual boot Chuvin elvileg van HDMI kimenet, ami ezért nem mindegy lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrotik routerek
- MIUI / HyperOS topik
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra - 256GB - Wifi - Ezüst - 3 év gyári garancia
- iPad - 10. gen - 64 GB - Kék - Wifi - HIBÁTLAN - Tok
- iPad A16 128GB wifi bontatlan 2 év jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest