Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Nem, szélesebb. A gép maga 22cm a rapoo meg 28cm széles. Szerintem 10"-os -hoz ideálisabb lenne ez a szélesség, talán még egy tok-ba is bel lehetne "sufnituningolni", de 8" esetében ez kizárt. Ráadásul nem is érdemes. Én se azért vettem hogy úton-útfélen használjam, csak otthonra van, oda meg több mint tökéletes.
Billentyűzetes tokot találhatsz a neten, de azok 90%-a el van fuserálva. Vagy US kiosztás, vagy találsz rajta magyar gombokat is, de máshol, vagy a billentyűk mérete "nyomott". 10"-os táblához könnyebb rendes billerres tokot találni, már ezt is tudom

(#646) cinkoxid: Ez kicsit durva. Nálam úgy 2 hét után az elhasználódás 4,5% a BatteryBar szerint (ami szintén soknak tűnik, hisz ilyen ütemben 1 évet se bír ki). Ennek ellenére úgy tapasztalom hogy tovább bírja szusszal mint amikor megvettem.
Hőmérséklet tekintetében meg nálam akkor melegedik nagyon, ha töltöm. Nem forró, nem zavaró, de érezhetően melegebb a gép. Játék után is persze jelen van ez a dolog, de talán nem annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest