Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Léghűtés topik
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Syl: UPS - te áldott!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Én ezen nem lepődöm meg. Ami nem érintéses vezérlésre van tervezve (értsd: MS Áruházból származik, vagy van benne natívan) azokkal bajos lesz játszani.
Half-Life 2-t próbáltam, azt szépen vitte, de persze Bill+Egér kombóval. Próbáltam valami 3rd(sokad) party kontroller emulátort, de annak meg annyi imput lagg-ja volt hogy lényegében hangvezérléssel gyorsabban játszottam volna ("mennyé, mennyé, balra, mennyé, lőjjé, lőjjé, tárazz, ugorj...stb").Ezen felül egy Diablo klónt próbáltam, meg valami útburkolat nevű autós játékot. Azokkal nem volt gond. Persze Áruházból töltöttem ezeket.
Hétvégén tervezem egy Knights of the Old Republic tesztelését, meg esetleg egy Jedi Outcast-ot (Star Wars hétvége lesz haverokkal amúgy is
). Aztán mivel a Cikkemnek még se híre se hamva, lehet hozzácsapom ezt is. (Ha sokáig halogatják a megjelentetését, lesz vagy 10-12 oldal a végére
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Aztán mivel a Cikkemnek még se híre se hamva, lehet hozzácsapom ezt is. (Ha sokáig halogatják a megjelentetését, lesz vagy 10-12 oldal a végére
)