Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Tesztelgetem én is a gépet, és időnként hervad a vigyor az arcomon... Sajnos azok a régi játékok, amelyeket szerettem volna rajta futtatni tablet módban, nem igazán alkalmasak érintőképernyős játékra...

HoMM3-ról már írtam korábban, tőszavakban annyit, hogy nem lehet nevet adni a mentéseknek, jobbklikkes-kurzorfölévivős módszerek nem működnek, és csatában is nehéz megfelelően precízen lépkedni.
Kipróbáltam a King's Bounty: Armored Princess-t is (ez volt még kéznél hirtelen). Alapértelmezett beállításokkal tetű lassú volt (azért bíztam benen, hogy egy 4 éves, már megjelenésekor sem túl nagy hardverigényű játékkal elboldogul az Atom, de végülis a 4W TDP az 4 W TDP...), de szerencsére néhány apróbb butítást alkalmazva (anti-aliasing legkisebb szintre állítva + medium részletességű textúrák és árnyékok), teljesen játszható sebességet kapunk. Nagyobb baj, hogy a program egyáltalán nem reagál érintésre (sic!), ami pedig a bő 10 évvel korábbi HoMM-ban működött...
Így értelemszerűen tablet módban használhatatlan.
Kíváncsi lennék a tapasztalataitokra (remélhetőleg vannak): hasonló régebbi programokkal (elsősorban körökre osztott stratégiák érdekelnek), mennyire használhatók ezek a ketyerék tablet módban, azaz érintéssel vezérelve?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Így értelemszerűen tablet módban használhatatlan.