Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
LógaGéza
üzenetére
"Alap irodai dolgokra" - vagyis gondolom kéne hozzá billentyűzet is. 2GB RAM, 32GB tárhely alá nem szabad adni!
Használható 8"-os gépet újonnan kaphatsz 40-60 ezer között, és veszel hozzá még pár ezerért egy bluetooth-os billentyűzetet vagy billentyűzetes tokot.
10"-osban 100-110 ezerért kapni olyan új, márkás (Asus, HP) darabokat, amiknek van billentyűzetes dokkolója, ezek közül én az Asus-okat nézném, kétszer annyi garanciát vállalnak, mint a konkurencia többsége. Ha nem szempont a márka, akkor 80 ezer körül kapni pl. 10"-os Prestigio Visconte 3-at, billentyűzettel együtt.(#5205) dev200
Ha jól tudom az Atom SoC-s tabletekben ugyanaz a rádiós modul felel BT-ért és WiFi-ért is, szóval lehet, hogy összeakad a két szabvány...
Tudom unalmas, de driver újratelepít...
(#5206) LógaGéza
Lenovo Miixekkel nagyon sok probléma volt... az új darabokkal is. Én ha tehetném, akkor elkerülném ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android Autót minden mobilra!
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- VR topik
- Le Mans Ultimate
- Jövedelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mikrotik routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Használt iPhone 13 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest