Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Totálisan és abszolút egyetértek, én is így gondoltam, gondolom, és még jópáran akik itt voltak a topik elején. Nem is nézem a topikot kb 3 hónapja, néha benyögök valamit, ha találtam mikecane x-blogon, oszt viszonlátás.
A topik arra lenne jó, hogy globálisan szemlélve ezt az újnak tekinthető, megélénkült szegmenst kövessük a fejlődését, ne szétaprózuk, csip-csup problémákkal, arra kéne külön ennek egy "szakmai" topik, vagy azonnali wintabletes kérdések topikja, ahol igazából sosem alakul ki konkrét subközösség, ami itt végülis mégiscsak megvan.
Jelenleg inkább egy csetfalra hasonlít, elszórva pár érdemi hozzászólással, de ki fogja azt kibogarászni?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Tab S10 FE 8/128GB - Garancia + Ajándék
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- iPad 11(A16) 128GB Wifi Újszerű/2027.02.04.Apple Gar./Akku 100%/p4796
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ASUS ROG Falchion Ace HFX Magnetic FR
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon!
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest