Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Totálisan és abszolút egyetértek, én is így gondoltam, gondolom, és még jópáran akik itt voltak a topik elején. Nem is nézem a topikot kb 3 hónapja, néha benyögök valamit, ha találtam mikecane x-blogon, oszt viszonlátás.
A topik arra lenne jó, hogy globálisan szemlélve ezt az újnak tekinthető, megélénkült szegmenst kövessük a fejlődését, ne szétaprózuk, csip-csup problémákkal, arra kéne külön ennek egy "szakmai" topik, vagy azonnali wintabletes kérdések topikja, ahol igazából sosem alakul ki konkrét subközösség, ami itt végülis mégiscsak megvan.
Jelenleg inkább egy csetfalra hasonlít, elszórva pár érdemi hozzászólással, de ki fogja azt kibogarászni?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest