Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
válasz
premete
üzenetére
Nem mindenki használja táblázat szerkesztésre, mint ahogyan én sem. Ez a baj ebben a topikban,hogy mindenki a saját igényeit veszi figyelembe,nem a kérdezőét.

Egyébként meg netezés közben elég gyakran van egymás alatt 2 link,sokkal közelebb egymáshoz,mint az excel táblázat sorai,mégis el tudom találni,mit akarok megnyitni. Ja,és nem 1mm széles az ujjam, és sem egeret,sem ceruzát nem használok.Na mindegy,nem kötekedni jöttem,csak megosztani a tapasztalatom a gépről,hogy ha érdekel valakit,akkor találjon ilyet is.

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Path of Exile (ARPG)
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Webes drivert fejleszt a Razer
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs