Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
fdavs
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Van egy Lark ultimate 8i Tesco-s tabletem. Kevés volt rajta a hely ezért a recovery partíciót letöröltem és ezután nem indult el a windows 8.1..
Feltettem rá egy másik Windows 8.1-et de persze drivereket nem találok és így az értintőkijelző sem mükődik ahogy sok más sem.
Ha esetleg van valakinek egy ilyen tablete és egy backupot tudna nekem küldeni azt valahogy meghálálnám
De ha tudja valaki, hogy ennek a tabletnek mi a kínai megfelelője ami ugyan ilyen hardwerrel van szerelve és valahol van az interneten driver az is jó lenne még.Válaszotokat előre is köszönöm

üdv.
fdavs
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest