Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabicska
aktív tag
válasz
tejeskifly
üzenetére
Szia, nekem Voyo A1 minim van. Azt tudom mondani róla, hogy jobb a képe (saját megítélésem szerint), mint az Acer vagy a Lenovo 8"-os gépének. A sok kínai cucc között még ez elég jó támogatással rendelkezik, és google-ba beírva elég sok segítséget lehet kapni hozzá. Ha ezen gondolkozol, én támogatom az ötletet. Én is terveztem Core M-es tabletet, de beláttam, hogy azok 60.000 körül startolnak (+vám, áfa, és szállítási díj), mire ide kerül 100-nál vagy.
Jó én 110 euró helyett 82 euró + 7 euró szállítási díj napi akcióban tudtam megvásárolni, akkor épp nem volt kérdés ilyen jó gépért. Most nem tudom mit tennék ha tablet vásárlása előtt állok. Pró és kontra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Arc Raiders
- Formula-1
- iPhone topik
- EA Sports WRC '23
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Gaming notebook topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest