- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Miért nem jó az aliexpress 150 dolcsiért? 36ezerből-ból itt van mindenestől (úgyis átmegy a vámon). Konkrétan az acer árán kettőt vehetsz. Valószínűleg rendelek egyet, ha eladom a 2 mostani notim közül az egyiket.
-
Romvr
őstag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Most nézem hogy Pandawill-ről 185$-ért (43ezer) meg lehetne rendelni. Ami nem rossz. De sajnos 27%ÁFA az +12 ezer forint. Így már 55-re jön ki (+vámkezelési költség 2 ezer) és még mindig nem tudom hogy ha garanciáztatni kell akkor hogyan-miként. 70-ért már van Acer azaz +15 ezer forintért kapsz magyarországi 1 év garanciát, ráadásul az Acer-el kapcsolatban jók a múltbeli tapasztalataim is. Így már szerintem nem éri meg Kínából rendelni. EU-n belül meg ott vagyunk megint hogy 70 ezernél kezdődnek az árak.
szerk: (#445) gyurkikrisz, neked is írtam, vedd úgy

-
AxBattler
félisten
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Jah, Kínából minden olcsóbb, de ebben a kategóriában én már nem vennék külföldi garis gépet (főleg ha minimális munkára is használnám).
Viszont azt bírnám én is, ha pl. a Wayteq honosítana egy ázsiai W8-as táblát.

-
Romvr
őstag
válasz
AxBattler
üzenetére
Komolyan kevesebb RAM-al jönnek az új gépek? Milyen kifacsart logika szerint?

(#440) gyurkikrisz: Én az ilyen Kínai csodákban csak azt nem szeretem hogy ha a megvásárlást követő második percben tönkremegy akkor az ablakon dobtam ki a pénzt. Ráadásul a hivatalos leírásában csak 32Gb-ig lehet bővíteni kártyával.
De persze tény hogy ha valóban 185$ az egész cucc akkor nagyon barátságos az árfekvése. Kár hogy ebay-en nézve már 70 ezerre jön ki a 43 helyett. Úgy meg marad az Acer. Nem tudom a Pandawill-en milyen módon lehet érvényesíteni a garanciát, illetve a VÁMon elkapják e és küldik vele a csekket vagy sem. -
AxBattler
félisten
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Majd ha a polcról rámkacsint, akkor elhiszem hogy lesz ilyen 1 éven belül!

-
Romvr
őstag
válasz
AxBattler
üzenetére
Valahogy nem látom sehol a vonatkozó infót, de egy ilyen táblagépbe nem lehet beletuszkolni egy 64gb-os SD kártyát? [link]
Amúgy egyelőre az Acer Iconia w4-820 viszi a prímet tudásban és kinézetben. Barátságos 70.000-ért szerintem beszerzek egyet hamarosan. Igaz a WimBoot miatt lehet érdemes lenne várnom, úgy egy 32-es is bőven elég lenne hisz 64gigásra nem fogja futni (mert annyit egyszerűen nem vagyok hajlandó fizetni egy ilyen gépért).
-
r3dsnake
nagyúr
Ezen a Voyo A1 8"-os tableten teljes értékű Windows 8.1 fut, nem az RT? Mennék rajta a megszokott desktop progijaim?
Köszi!
-
tjb007
nagyúr
válasz
r3dsnake
üzenetére
HP Spectre 13 x2 - 2 cellás 18Wh a billentyűzet részben
HP Split x2A T200-nál viszont rosszul emlékeztem, annál valóban nincs plusz akku a billentyűzetben.
-
Grga_Pitic
aktív tag
Az is egy lehetőség, hogy beruházol egy USB-re köthető DisplayLinkes megoldásra, viszont egy megfelelően működő cucc ~15 ezer Ft, itthon nem igazán kapható és elviszi az általában egy darab USB portot.
-
AxBattler
félisten
Pedig a PH!-n is tesztelték, akárcsak az Encore-t.
-
Romvr
őstag
Sziasztok,
Nagyon kedvet kaptam egy 8"-os kis tabletre Win 8.1-el szerelve. Ám nálam fontos szempont lenne hogy DP vagy HDMI kimenettel rendelkezzen ami ahogy látom nem igazán divat. Eddig az egyetlen készülék ami tetszett és megfelelt a kritériumoknak a Toshiba Encore (első széria és még GPS is van benne!). Noha kinézetre a Lenovo Miix 2 viszi a prímet mert egyszerűen alig akartam otthagyni a boltban
Árban 80 fölé nem akarnék menni, meg mivel "rohangászós" gép kellene, meg "este, ágyban filmnézős/netezős" ezért 8" fölé se. A lényeg hogy legyen egy teljes értékű Win8.1 a mütyürön amivel röptében tudnék dolgozni/szórakozni. Játékra nem használnám.
A kérdésem hogy az említett Toshiba Encore -on kívül van még olyan kütyü az árfekvésben ami rendelkezik videó kimenettel (esetleg GPS-el)? -
Egon
nagyúr
AcerShopban elvileg nincs, elfogyott.
A Dunakeszi bolttal beszéltem, azt mondta az eladó srác, hogy ő úgy tudja, nem is lesz a modellfrissítésig elérhető merevlemezes verzióban, ami elvileg októberben esedékes. Nem tudta megmondani, hogy mi fog változni: annyit említett, hogy elvileg a dizájnhoz biztosan hozzányúlnak (azaz másképp - remélhetőleg jobban - fog kinézni). Amennyiben még 1-2 pozitív változás lesz (a teljesség igénye nélkül: nagyobb kapacitású akksi, 128, esetleg 64+500 gigás verzió megjelenése, több ram, egy picit nagyobb méret stb.), akkor mindenképp érdemes lenne megvárni...
Nagy dilemmában vagyok: a sulihoz nagyon jó lenne egy ilyen eszköz, de mire elérhető lesz az új modell, szinte már be is fejeződik a képzés, amire járok...
-
danih
veterán
Acernéknél már van 64 Gb + 500 Gb-s változat, 120k-ért. Vagy 32 + 500? Mire hazaértem elfelejtettem

-
Grga_Pitic
aktív tag
Sziasztok!
Asus VivoTab Note 8-et nyúzok bő két hónapja, és nagyon szeretem, de időnként küzdök a connected standby-al. Most már harmadszor fordul elő, hogy egyes driverek nem mennek alvó üzemmódba, és gyorsan merül a tablet, vagy teljesen lemerül, mire előveszem. Először egy beragadt Windows frissítés megoldása, második esetben pedig az Asus driver csomag frissítése segített, de jó lenne valami hosszú távú megoldás erre.
Van valakinél tapasztalat? -
Bogyó bá'
nagyúr
-
tjb007
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
A pontos bevitelhez aktív stylus támogatás (amihez megfelelő digitizerre van szükség) szükséges, ezt viszont csak nagyon kevés modell tudja. A Miix 2 8" pedig pont nem tartozik ezen modellek közé, ezért csak univerzális stylusszal/tollal (aminek gumibogyó van a végén) használható, amikre nem éppen a pontosság jellemző.
-
gbela
senior tag
Sziasztok,
még csak gondolkozom a tabletvásárláson, és nem mentem annyira bele eddig a részletekbe, ezért csak most esett le, hogy alig van olyan a piacon amiben van mobilnet lehetőség. Pl T100 volt a legesélyesebb, és csak ma realizáltam, hogy nincs benne (meg egy csomóban). Amúgy ez miért van? Ezek tipikusan mobilnetes eszközök...szerintem legalábbis.Szóval van olyan ami 10" körüli, értelmes hardvere van (2gb és 64gb), és tudnék a buszon is Hearthstone-ozni (netezni) rajta?

-
törölt tag
Még egy kérdés: Windows programok mennyire barátságosak érintőképernyővel? Egyszerűbb egeres játékok, videolejátszók, stb.

-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan tableteket mondani, aminek a billentyűzetes dokkolójában is van akksi?
Köszi!
-
tjb007
nagyúr
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Gyakorlatilag el sem kezdték még gyártani akkor ezeket az olcsó kínai modelleket, amikor bekerültek a webshopok kínálatába, sőt, némelyik még most sincs gyártásban és úgy szerepel mellette az In Stock felirat.
(#397) bogyo112
WIMBoot
(#400) joergie
Rendelhető olyan konfigurációban is, csak épp a viszonteladóknak és matricázópartnereknek. Az már egy másik történet, hogy szinte senki sem fog majd ilyet rendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Suzuki topik
- Mikrotik routerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Sajnos a 64GB-os változat már kilóg a "komfortzónámból - max.100k HUF)
)