Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Blu-ray lejátszók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Webes drivert fejleszt a Razer
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
pengwin
üzenetére
Én nem tudom, hogy ezt az infót melyik okos spriccelte szét a neten, de elhiheted nekem, hogy minden valóság alapot nélkülöz a dolog. Nem sokat gondolkozik a gép ha ilyen alapdolgokról van szó, mint office. Persze ha renderelést nézzük, kicsomagolás, komolyabb szerkesztő programok (videóvágás, PS, stb), akkor jobb ha az ember tart otthon mellette egy komolyabb masinát, mert ez már kevés oda, vagy pedig nagyon türelmes usernek kell lenni.
Az office nem feladat neki, azonnal megnyitja, gyorsan menti, meg se érzi. De mondj valamit mást office-on kívül és megnézem.
A korai teszteket meg nem érdemes nézni, mert ezek a gépek még win8-cal jöttek ki. Frissíteni kell win8.1-re és olyan pattogós lesz a gép, hogy öröm nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs