Hirdetés
- RAM topik
- Projektor topic
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
pengwin
üzenetére
Én nem tudom, hogy ezt az infót melyik okos spriccelte szét a neten, de elhiheted nekem, hogy minden valóság alapot nélkülöz a dolog. Nem sokat gondolkozik a gép ha ilyen alapdolgokról van szó, mint office. Persze ha renderelést nézzük, kicsomagolás, komolyabb szerkesztő programok (videóvágás, PS, stb), akkor jobb ha az ember tart otthon mellette egy komolyabb masinát, mert ez már kevés oda, vagy pedig nagyon türelmes usernek kell lenni.
Az office nem feladat neki, azonnal megnyitja, gyorsan menti, meg se érzi. De mondj valamit mást office-on kívül és megnézem.
A korai teszteket meg nem érdemes nézni, mert ezek a gépek még win8-cal jöttek ki. Frissíteni kell win8.1-re és olyan pattogós lesz a gép, hogy öröm nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- RAM topik
- Projektor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest