- 3D nyomtatás
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- AMD FX
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
LOL, pontosan mit is cáfol ez a komment abból, amit leírtam? PH-s nagyszakértő úr megaszonta, hogy nem lesz 4 GB-os tablet, mert úgyistúldrágalenne, és akkor máris annyi a szegmensnek?!? Ezt elfogadja a bíróság is? Ehhh...
Másrészt mint fentebb írtam, én már azzal is kiegyeznék, ha a T100-zal megegyező paraméterekkel (gy.k. 2 GB memóriával), csak jobb minőségben kivitelezett versenyzők lennének (lesznek is).
Ez a kategória (windows-os tabletek) jelentős bővülés előtt áll. Eddig azért nem fedtek le több réteget, mert nem térült volna meg: aki mindenképp ilyet akart, választott abból amit kínáltak; aki meg inkább más platform felé kacsingatott, azt a nagyobb kínálat sem győzte volna meg. Eddig...
Persze már az előző (jóval gagyibb) Atomra, no meg Y-os i3-i5 procikra is épült jó pár versenyző: [link]
Ergo a skálázódás (ahogy az árakat elnézem) eddig is megvolt valamilyen szinten. Nem gondolnám, hogy a win-es tabletek piaci részesedésének bővülésével, az egyre életképesebb procik eljövetelével, az Intel akcióival stb. ne bővülne a kínálat. Persze lehet hogy én látom rosszul... Vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szivárognak a OnePlus Nord CE6 Lite specifikációi
- 3D nyomtatás
- A belépőszintre érkezett a Xiaomi Redmi A7 Pro
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kuponkunyeráló
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- HIBÁTLAN ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest