Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lejárt az edit:
Azzal a részével tisztában voltam, hogy nem kapom meg a világ legjobb tabletjét/laptopját 100k-s áron, de sajnos az Ügyvezetőnek elég ez a szint és ezt a keretet adta (nem én), mint ahogy a laptopoknál korábban le is írtam.
Tablet témában valóban nem vagyok jártas, mivel számomra érdektelen, munkára és szórakozásra egyaránt, legalábbis nekem még nem volt kényszerem arra, hogy de jó lenne egy... Illetve hazudok, kb 2 percre kéne, hogy megnézzem 1-1 weboldal tabletes nézetét, hogy hogyan fest rajta. :b Otthon pedig HTPC vagy asztali gép, ha kell. Ha nagyon mobil kell megnézni valamit, akkor azt eddig telefonon is meg tudtam nézni.
Pont azért jöttem ebbe a topicba, mert ide - legalábbis remélem - olyanok járnak, akik nálam tapasztaltabbak ezen a téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automobilista 2
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Bluetooth hangszórók
- OpenWRT topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Le Mans Ultimate
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest