Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de a ráhegeszhető dualboot-tól én sokat nem várnék. Az olcsó "kínai" tömeggyártók még a mai telefon/tablet hardverre sem - ami lassan olyan, hogy űrrepülőt el lehetne irányítani vele - képesek olyan terméket kihozni, amin normálisan, nem laggolva fut az android. Ezek alapján egy pancsolt, házilag készített, nem rendesen optimalizált android lehet, hogy elindulna, lehet, hogy még a perifériák is működnének, de kb. a szenvedéssel lenne egyenértékű a használata. A dualboot sztem onnantól lesz életképes, ha egy nagy gyártó ki fog jönni egy, a hardverhez jól optimalizált verzióval.
Más kérdés, hogy én mondjuk az értelmét sem nagyon látom, de ez én vagyok. Üzleti célra nem látom a hasznát, mert ott a felhasználás és a használandó szoftverek úgyis adottak, vagy egyik, vagy másik platform szerint. Otthonra meg inkább vennék külön egy wines és androidos tabletet, mint megfizessem a dual bootért a felárat. De mondom, ez én vagyok, biztos vannak olyan szempontok amik nálam nincsenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 256GB 89% (3hónap Garancia)
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs