Hirdetés
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de a ráhegeszhető dualboot-tól én sokat nem várnék. Az olcsó "kínai" tömeggyártók még a mai telefon/tablet hardverre sem - ami lassan olyan, hogy űrrepülőt el lehetne irányítani vele - képesek olyan terméket kihozni, amin normálisan, nem laggolva fut az android. Ezek alapján egy pancsolt, házilag készített, nem rendesen optimalizált android lehet, hogy elindulna, lehet, hogy még a perifériák is működnének, de kb. a szenvedéssel lenne egyenértékű a használata. A dualboot sztem onnantól lesz életképes, ha egy nagy gyártó ki fog jönni egy, a hardverhez jól optimalizált verzióval.
Más kérdés, hogy én mondjuk az értelmét sem nagyon látom, de ez én vagyok. Üzleti célra nem látom a hasznát, mert ott a felhasználás és a használandó szoftverek úgyis adottak, vagy egyik, vagy másik platform szerint. Otthonra meg inkább vennék külön egy wines és androidos tabletet, mint megfizessem a dual bootért a felárat. De mondom, ez én vagyok, biztos vannak olyan szempontok amik nálam nincsenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék Apple garancia ajándék tok
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Titanium Gray Karcmentes állapot 12GB RAM 2027.06.22. garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest