Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- OLED monitor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
Ahogy nézegettem és próbálgattam a tablet-eket, valahogy nem győztek meg. Ez egyből elnyerte a tetszésemet, és sok, számomra hasznos funkciója van. Az hogy az alsó képernyőt a felsőtől függetlenül lehet használni jegyzetelésre és rajzolásra, az nagyon szuper.
Hasznos, ha egy építészeti rajzot akarok kijegyzetelni, vagy egy konszignációt görgetni a fenti képernyőn, lent pedig kár számolni vagy bármi hasznos infót feljegyezni.Igazán könnyű, és nagyon jól hordozható készüléknek tűnt.
Felhasználás leginkább excel, word, onenote, és pdf-ek, tervrajzok olvasás, és szerkesztése, böngészés és email-ezés. Ez a 90%-a a használatnak. Játszani már nem szoktam.
Nem tudom, a nagyobb kiterjedésű pdf-eknek nem-e kellene a 8gb ram?!
Otthon max veszek hozzá egy nagyobb monitort, ha zavar a kis méret, és kész,
Kérdés, hogy hogyan tudom rádugni, hiszen hdmi port nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest