- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AGE-T
őstag
Sziasztok!
Látom nincs topik összegző, ajánló rész, így marad a kérdezés lehetősége.
Laptopomat szeretném leváltani egy jóval mobilabb eszközre. Ipad, Android nekem túl kötött, bár bíztam benne, hogy ipad-el meg tudom oldani ezt a kérdést. A szituáció adott, van egy külső DJ Controller, amit telepíteni kell, valamint van egy DJ szoftver (Serato, vagy rekordbox, vagy traktor), amit használni szeretnék. Tehát, külső eszköz telepíthető-e egy ilyen tabletre? Úgy működik mint egy szabvány windows pc? Értsd, ha van win 8.1 vagy w 10-es driver az eszközhöz, azt egy ilyen tabletre is fel tudom lőni?
Milyen teljesítményt hoznak ezek a tabletek, mondjuk egy régebbi i5 (m540)-hez viszonyítva? Van olyan gép ami kb. hozza ezt a teljesítményt?
Kell, hogy legyen rajta több usb kimenet, vagy splitter is jól működik ezeknél? Nem kell az usb3, de egy erős usb2 minél fixebb árammal, az annál inkább.
Milyen gépek ajánlotok, van estetleg best-buy?Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bittorrent topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Trollok komolyan
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest