Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- eGPU tapasztalatok
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
AGE-T
őstag
Sziasztok!
Látom nincs topik összegző, ajánló rész, így marad a kérdezés lehetősége.
Laptopomat szeretném leváltani egy jóval mobilabb eszközre. Ipad, Android nekem túl kötött, bár bíztam benne, hogy ipad-el meg tudom oldani ezt a kérdést. A szituáció adott, van egy külső DJ Controller, amit telepíteni kell, valamint van egy DJ szoftver (Serato, vagy rekordbox, vagy traktor), amit használni szeretnék. Tehát, külső eszköz telepíthető-e egy ilyen tabletre? Úgy működik mint egy szabvány windows pc? Értsd, ha van win 8.1 vagy w 10-es driver az eszközhöz, azt egy ilyen tabletre is fel tudom lőni?
Milyen teljesítményt hoznak ezek a tabletek, mondjuk egy régebbi i5 (m540)-hez viszonyítva? Van olyan gép ami kb. hozza ezt a teljesítményt?
Kell, hogy legyen rajta több usb kimenet, vagy splitter is jól működik ezeknél? Nem kell az usb3, de egy erős usb2 minél fixebb árammal, az annál inkább.
Milyen gépek ajánlotok, van estetleg best-buy?Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Lexus, Toyota topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- IPad 9th gen 64GB Wi-Fi
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest