Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AGE-T
őstag
Sziasztok!
Látom nincs topik összegző, ajánló rész, így marad a kérdezés lehetősége.
Laptopomat szeretném leváltani egy jóval mobilabb eszközre. Ipad, Android nekem túl kötött, bár bíztam benne, hogy ipad-el meg tudom oldani ezt a kérdést. A szituáció adott, van egy külső DJ Controller, amit telepíteni kell, valamint van egy DJ szoftver (Serato, vagy rekordbox, vagy traktor), amit használni szeretnék. Tehát, külső eszköz telepíthető-e egy ilyen tabletre? Úgy működik mint egy szabvány windows pc? Értsd, ha van win 8.1 vagy w 10-es driver az eszközhöz, azt egy ilyen tabletre is fel tudom lőni?
Milyen teljesítményt hoznak ezek a tabletek, mondjuk egy régebbi i5 (m540)-hez viszonyítva? Van olyan gép ami kb. hozza ezt a teljesítményt?
Kell, hogy legyen rajta több usb kimenet, vagy splitter is jól működik ezeknél? Nem kell az usb3, de egy erős usb2 minél fixebb árammal, az annál inkább.
Milyen gépek ajánlotok, van estetleg best-buy?Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Gyúrósok ide!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen autót vegyek?
- Akciókamerák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- PlayStation 4
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ulefone Armor Pad 5 Ultra - 1,8 kiló, vetíthet?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest