Hirdetés
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Apple MacBook
- Akciókamerák
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz
makoss
üzenetére
No az még az előző atom proci, ez jobb. Nekem volt olyan is, azzal azért voltak akadozások böngészés közben, nem is tetszett.
Nyilván a több memória mindig jobb, azonban eddig nekem ez a készülék kellemes csalódás. kb. 1,8 GB ami mindig foglalt, nem vettem észre, hogy akadozna. Nyilván nem egy asztali i5 16GB rammal, de az i5-ös, 4GB rammal szerelt laptopom után nem érzem azt, hogy a földhöz vágnám, mert olyan lassú. Persze nem is annyira gyors, de a nagyobb weboldalaknál is csak pár másodperc a különbség az Edge-vel.
Távoli vezérléshez talán kicsi ez a képernyő... Különben meg: neten megrendeled és ha nem jó arra, amire szeretnéd, 14 napon belül visszaviszed. Elvégre ezért van az a 14 nap, mert ugyebár puding próbája az evés... Persze jól néz ki papíron a puding, de amíg nem kóstolod meg, addig nem tudod, hogy valójában milyen... Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Napelem
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- TRUST Primo folio univerzális 10 -os tablet tok
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest