- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Memóriakártya topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
iOS vs Windows 8.1 vs Android
Ehhez a következő összehasonlítást tudom neked csinálni:
- Androidos tablet: Mindig kell hozzá egy PC hogy zenéket, fájlokat másolj rá. A legtöbb funkcióhoz külön-külön alkalmazást kell használni (PDF-hez Adobe, Office-hoz QuickOffice, RTF-hez megint más...stb.) szóval csak korlátozottan működik önmagában. Én nem szeretem mert néha többet kell konfigolni mint egy Windows-t hogy normálisan menjen. Viszont van belőle 16:9-es képaránnyal gyártott modell (kismilliónyi) amin élmény filmet nézni.
- iOS tablet: Szerintem az iTunes-al elmondtam mindent... szintén kell hozzá egy PC amivel együtt tud működni, anélkül meg vagy lőve. Noha a leggördülékenyebb rendszer a világon és az iPad magasan veri a mezőnyt üzemidőben... csak az a fránya 4:3-as (körüli) képarány ne lenne.
Volt iPad-em és imádtam, de folyton korlátokba ütköztem.- Windows: Lényegében kivált minden egyéb eszközt. Egy laptop, ráhegesztett billentyűzet nélkül. Ennek megvannak a jó és rossz oldalai szintén, de személyes tapasztalat alapján több a jó mint a rossz. Egyedül itt érzem hogy azt csinálok vele amit akarok, nem vagyok korlátozva semmiben. A jól bevált és unalomig ismert alkalmazásokat tudom futtatni azok minden funkciójával, plusz ott vannak a Metro alkalmazások amikből szintén akadnak jók és hasznosak.
Szóval te döntesz a végén, de összegezned kell magadban hogy mi élvez előnyt nálad, mire szeretnéd használni, mire lenne jó ha még használhatnád alkalmanként és aztán vedd meg ami neked megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Metal topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest