- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel találgatós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen videókártyát?
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
-
PROHARDVER!
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #6835 üzenetére
Hello!
Már itt korábban leírtam a problémámat, de sajnos nem sikerült megoldást találni rá. Azért írom le még egyszer, hátha vkinek van vmi újabb ötlete.
A gond: van két külön merevlemez, az egyiken XP, a másikon Win98. Szeretném betenni a Win98-at az XP bootmenüjébe úgy, hogy az működjön is. Már szerkesztettem a "boot.ini"-t, a bootmenüben megjelenik a Win98, de ezt írja ki az elindítási kísérlet után: "A Windows nem indítható, mert az alábbi fájl hibás, vagy nem található: <Windows root>\System32\hal.dll Telepítse újra a fenti fájlt."
Mit kellene változtatni, hogy működjön? A hal.dll fájl egyébként nem is volt benne a system32 mappában, de ettől függetlenül működik a Win98, ha lehúzom az XP-s vinyót. Ha viszont az XP-s vinyó is bent van, a 98 ki van lőve.
Az XP-s vinyó NTFS formátumú, így természetesen 98 alatt nem is látszik, de az nem gond. A 98 csak egy régi scanner miatt kell.Van vkinek ötlete??
(Lúzernek: A Virtual PC-t sajna nem vágom, nincs egyszerűbb megoldás?)
Nagyon hálás lennék!!!
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest