Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
slett27
addikt
A problémáról már volt szó ebben a topicban, de igazából jó megoldás nem született.
Arról lenne szó, hogy megkellene oldanom alaplapcserét XP újratelepítés nélkül. Upgrdae intel 845 lapról 945-re szokásos kékhalál STOP 0x000....7B. Azt olvastam hogy más az IDE vezérlő az alaplapokon ezért csinálja (chipset hasonló). Neten csak félmegoldást találtam ami az esetek 10%-ban működik csak. Tehát kitörlöm a HKEY_CURRENT_CONFIG\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum kulcsot, ami a "drivereket" tárolja.Na ez nem jött össze. A még működő gépen kitöröltem az IDE eszközöket, gép kikapcs új alaplap betesz, elindít ugyanúgy kékhalál. Nem hiszem el, hogy ne lenne valami megoldás. Annyit még hozzátennék, hogy az XP vmi SID-eket rendel minden PCI-os eszközhöz és emiatt sem lehet megoldani a problémát. Vkinek vmi használható ötlet ?
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Suzuki topik
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tippmix
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest