Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fujifilm X
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
slett27
addikt
Azzal a kérdéssel fodrulok hozzátok, hogy az XP vírusos lett (volt még spyware is) csökkentett módban feltelepítettem a Panda Antivirus Pro 2009-et. Normál módban scan, sztem le is szedte vírusokat, de egy XP Antivírus Pro 2009
fent van a gépen, valahogy beépült a Windows-ba, nem találom sehol (Programok eltávolítása/hozzáadása) ezért nem tudom leszedni. Jelzi, hogy még vírusos a gép, de a Panda sztem leszedett mindent. De idegesítő, hogy mindig felugrik egy ablak, hogy semlegesítés mehet és megvásárolhatom interneten keresztül is a programot. Hogy tudom ezt a Windows-os Antiv\rus progit elt'vol\tani ?
-
slett27
addikt
A problémáról már volt szó ebben a topicban, de igazából jó megoldás nem született.
Arról lenne szó, hogy megkellene oldanom alaplapcserét XP újratelepítés nélkül. Upgrdae intel 845 lapról 945-re szokásos kékhalál STOP 0x000....7B. Azt olvastam hogy más az IDE vezérlő az alaplapokon ezért csinálja (chipset hasonló). Neten csak félmegoldást találtam ami az esetek 10%-ban működik csak. Tehát kitörlöm a HKEY_CURRENT_CONFIG\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum kulcsot, ami a "drivereket" tárolja.Na ez nem jött össze. A még működő gépen kitöröltem az IDE eszközöket, gép kikapcs új alaplap betesz, elindít ugyanúgy kékhalál. Nem hiszem el, hogy ne lenne valami megoldás. Annyit még hozzátennék, hogy az XP vmi SID-eket rendel minden PCI-os eszközhöz és emiatt sem lehet megoldani a problémát. Vkinek vmi használható ötlet ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest