Hirdetés
- Vélemény: ezt teheti majd az új vezető az Intellel
- Itt a legtöbb kézikonzolra telepíthető SteamOS előzetese
- Annyira örül az SNES öregedésének Super Mario, hogy idővel nagyobbat ugrik
- Vélemény: nem valószínű, hogy jönnének dedikált neuronháló gyorsítók
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir McMonk
aktív tag
Sajnos magam is többször voltam kénytelen itt a sirámaimat előadni a felvillanó-de-meg-nem-jelenő Vezérlőpult problémájáról, illetve többször állítottam, hogy az megoldódni látszott, de eddig egyik service-buherálós-leállítós-újraindítós (SL & SL Uinotify) történet sem vezett javuláshoz (habár megcsináltam, amit ezekkel kellett, és most is úgy vannak, önmagukban viszont kevesek voltak a sikerhez).
Most viszont tényleg megoldódott! Vissza kellett vennem a procc-mem overclockot alapra. Azóta egyszer sem volt, hogy nem jelent meg a CP. Ha ezt nem próbáltad még, tedd meg.
Az SP1 felrakása után többen is panaszkodtak a Vezérlőpult eltűnésére, én viszont, amíg béta, vagy RC állapotban van fix, hogy nem próbálom ki, tehát lehet, hogy itt más a probléma oka.
SP1 nélkül mindenesetre megoldható.
Üdv,
Sir McMonk
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest