- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
Aktív témák
-
Atikusz
senior tag
windows7-ben hogy lehet olyan media player toolbart csinálni a tálcára, mint amilyet a vistában lehetett?
-
Keksz
senior tag
En orulok h valtottam a vistat egy hete, win7 eddig kiraly.
Sokkal jobb a teljesitmeny, es jobb az egesz korites is.Nalam szerencsere stabil, es nincs olyan resze ami ne menne, az osszes regi programom is jol szuperal ahogy a hardver resze is a gepnek.
Nem is rakom sztem ujra addig amig nem kell, mert pl lejar.
-
promisz
aktív tag
4 nap múlva RTM!!!
-
RootRulez
félisten
Milyen sypware írtó/antispy progikat ajánlatok Win7re Nod32 mellé?
-
pete_21
addikt
-
válasz
polgcsabi #30867 üzenetére
Hali!
"29160-as a vezérlő! A win95 is alapból felismeri! Ja meg nincs hozzá se xp-s se vistá-s se win7-s driver se!"
Amennyiben Adaptec 29160/N/LP kártyáról van szó, akkor1. bizony VAN XP driver hozzá: [link]
2. Vista driver is van, csak magában a Vista DVD-n: [link]
3. Windows 7 DVD nem tartalmazza a drivert(legalábbis jelenleg) [link]
Ez utóbbit "megcáfolandó": [link]
Fire.
-
RootRulez
félisten
Van egy képem startup managerből és két kérdésem lenne hozzá illetve hozzátok.
1.-piros - Mit keres az autorun-nál a nero biszbasz, ha egyszer már törölve lett?
2.-sárga - csak úgy simán, mi a fene ez? -
pete_21
addikt
válasz
melody134 #30873 üzenetére
Háát, amennyire egy átlag felhasználót érint, az, hogy a 32 bites max. 4 Gb memóriát tud megcímezni, amiben több dolog is benne van. Magyarul a ramból is kevesebbet tud használni 4 Gb-nál. Illetve egy alkalmazás max. 2 Gb memóriát kaphat.
64 bitnél nincs ennyire behatárolva az ember.
Körülbelül annyi hátránya van, hogy nem lehet 16 bites programokat futtatni, de manapság ez azért nem tragédia. -
Atikusz
senior tag
Morden24 és hackeeeee: mintha szinkronban nyomnátok
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Hát, a leglényegesebb különbség, hogy a 64bites rendszer alá pakolhatsz több ramot, és használni is tudja, a 32bites rendszer "megáll" 3gb ramnál, hiába pakolsz alá többet, nem fogja használni, szal ha 4gb ram van a gépben, 1gb ott áll feleslegesen, kihasználatlanul.
+ a többit leírták alattam, köf Morden24
Ugyanmár, ezért vagyunk.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Tömören: ha x64-es rendszert használsz, akkor nem ütközöl a max 4Gb memóriakezelés korlátjába, ellenben 64bites driverek kellenek (egy új laptopnál ez nem gond), illetve a 16bites programok nem futnak rajta (ez leginkább akkor lényeges, ha Dune2-korabeli cuccokat akarsz futtatni, esetleg a KRESZ-gyakorlócédét
).
De ami lényeges: nem kell félni az x64-es rendszerek használatánál. Egy új notebook esetén hardveresen zéró problémád lesz, és manapság már kompatibilitási problémák sincsenek igazán.
Atikusz: Dógozunk' itt a közjóért. Na mondjuk én léptem is aludni
-
Morden24
nagyúr
-
melody134
csendes tag
Sziasztok
Ha a későbiekben windows 7-et akarok használni, mindenféle bővítménnyel (XP) akkor mekkora ram-ra lesz szükségem? 4gb bőségesen elég lesz? Azt olvastam hogy 2 kell neki kapsából . Laptopvásárlás előtt állok, Fontos lenne. Nem akarom hogy 2 év múlva kukára való gépet vegyek.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
-
polgcsabi
aktív tag
Az SCSI winyót miért nem ismeri fel a win 7? Nem ajánlja fel a telepítést az SCSI winyóra miért van ez?
-
Morden24
nagyúr
válasz
-=Lord Tom=- #30861 üzenetére
Igen, fel tudod.
Amit kiír, mint inkompatibilis program, azt esetleg uninstallálhatod és visszarakhatod a frissítés után, ha 100%-ra akarsz menni, de igazából nem fontos. -
Atikusz
senior tag
válasz
-=Lord Tom=- #30861 üzenetére
korábban erre én is rákérdeztem, amire ezt a választ kaptam.
-
-=Lord Tom=-
senior tag
Ha fentvan a 7100 akkor fel tudom rakni a 7264et frissítésként, úgy hogy ne vesszen el semmi, tehát a telepített programok is megmaradjanak, vagy abból mindenképp szűz rendszer lesz?
(A 7264 iso-t már kiírtam,csak a parancsszót várja)
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
FRENK1988
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
Rakjatok rá Win7 RC-t !
-
Morden24
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
pszichiater #30842 üzenetére
Amilyen felbontásba állítod, úgy fogd menni, ha 16:10-ben akarod látni, akkor állítsd olyan felbontásra.
Pl.: 1680*1050. Bár, gondolom nem ez a baj.
Nade, lehet kisebb, nagyobb felbontás, úgy tudod meg, hogy 16:10 e, hogy a felbontás értékeket elosztod egymással, és 1,6 az eredmény, az 16:10-es a felbontás, tehát pl.: 16:10=1,6 -> 1680:1050=1,6 és így tovább..
-
mycso
veterán
válasz
pszichiater #30834 üzenetére
Nálam egy régebbi játékkal csinálta ezt az RC.
Nem rakta ki wide-ba.Most a 7264 alatt megy tökéletesen ;)
-
pzstm
titán
válasz
pszichiater #30842 üzenetére
nah ezt értem is...tehát lefut, csak zavar az a fekete bigyó
(nyilván nem normális, de akkor nagyjából egre gondoltunk
)
-
pzstm
titán
válasz
Csabee. #30838 üzenetére
hát valóban kevesebbet...el lettem eléggé havazva más dolgokkal kapcsolatban..... sokat utazgatom....hétfőtől 2hét külföld (Office 2010 party)
...szóval majd visszaérek mire már lehet mindenki RTM-ről fog beszélni, illetve annak "aktiválásáról"
De hát nyár van.....nem ülhetek gép előtt.... rengeteget megyek erre arra amarra....de igyekszem képben maradni amennyire lehet
Milyen okostelefonhoz lehet gratulálni?
-
pzstm
titán
válasz
pszichiater #30837 üzenetére
akkor lehet én kérek elnézést.... azt hittem 4:3-ban lefut "normálisan", 16:9-ben viszont nem, és emiatt más pontot ad vagy tudomisén (nem értek ehhez mit mondtam) meg azt a Vantage-et is érdemes lenne esetleg kipróbálni....
-
pzstm
titán
válasz
pszichiater #30834 üzenetére
Tényleg az a bajod, hogy a 3DMark06 nem úgy fut ahogy kéne?
Mondjuk nem vagyok benne otthon, de a legújabb verziója ennek a futuremark nemde? nah most ha az "normálisan" fut, akkor szerintem nincs is miről beszélnünk...
-
pszichiater
senior tag
Újabb hasfájás... Win7 RC 32-bites dmark06 nálam 4:3-ban
fut le, 600 féle driver után is...Ezt a kérdést feldobtam a saját totyikjában is, de egy jó pár
fórumozó kartársnál is így vanMegoldás meg nem sok..
Egyébként semmi bajom vele, egy hónapja használom, és
a kedvenc játékom is kitűnően megy velesőt...!
Lehet hogy tényleg ez lesz az XP utódja
A fenti kétsoros kérdésben azért várom az ötleteket
-
rolixyz
tag
Olvasom itt, hogy problémák vannak a Win7 managerrel, én párszor már használtam, többféle buildnél is, de nálam nem okozott semmi bajt, pedig a registry tisztitóját is meg a registry tömöritö részét is használtam meg az összes ilyen tisztító cuccát
Ja és az asszem még egy béta verzió csak, szóval lehet hogy egyébként jó lenne, csak vmi hiba van még benne, bár nálam nem jött ki szerencsére.
-
Egzee
őstag
sziasztok! van egy 5.1-es szettem analoggal van rákötve a gépre és xp alatt tökéletesen levágja a méjet a magasról de mióta win7-et használok azóta rádobja a basszust a frontokra és cicereg vmit a sub... :S valaki megoldást?
-
virkir
veterán
válasz
C.Brigante #30827 üzenetére
Uninstall-ra Revo Uninstaller-t használok ingyenes rendesen pucolja a regisztrációkat a fent hagyott fájlokat és még ingyenes is.
Mást meg ne igazán kell karbantartani főleg ezen a rendszeren elintéz mindent magától. -
C.Brigante
veterán
válasz
virkir #30826 üzenetére
sallang takarításra gondoltam, de egyre erősebb az érzés, h semmit nem fogok használni!
mondjuk mellette szóljon, h az uninstall része messze jobb a oprendszerénél, mindent leszed, mondjuk ezt megtapasztaltam most, azt is amit nem kéne!!!
de ez a regklíner részére tartozik
-
virkir
veterán
válasz
C.Brigante #30823 üzenetére
Semmit, de minek is kéne valami ilyesmit használni?
Mondjuk ezlemaradt
-
-
virkir
veterán
válasz
C.Brigante #30818 üzenetére
Eszünkbe sem jut.
-
ToBeY
nagyúr
Mit lehet tudni az RTM megjelenéséről?Csak mert több dátumot is lehetett hallani mostanában.
-
hege71
csendes tag
válasz
C.Brigante #30818 üzenetére
Nos,némi helyesbítés.
A tuning stabil használat közben.Telepítéskor sem volt gond.
De rendszer induláskor már bajok voltak -
FRENK1988
veterán
válasz
C.Brigante #30812 üzenetére
Az enyém bencsmárkra eldöcög 3,8ön alapból meg 3,2
Mod: OFF on -
Morden24
nagyúr
válasz
C.Brigante #30812 üzenetére
Nincs az kirúzsozva, csak ilyen volt az eredeti kép, amiből meg lett csinálva.
Nem lehet mindenki olyan kemény és férfias, hogy napszemüvegben, pofaszakállal tolja -
Morden24
nagyúr
válasz
C.Brigante #30809 üzenetére
Jó, speciel nagyanyám a mobilomhoz sem mer hozzányúlni, de biztos vagyok benne, hogy egy magyar biossal és némi szíverősítővel a havi nyugdíj érkezése előtt már 3,8-on szaggatna a Q66-osom
-
Bogre
tag
válasz
C.Brigante #30805 üzenetére
nem tuningolok
-
Morden24
nagyúr
válasz
C.Brigante #30805 üzenetére
Alrighty
Én meg inkább feltételezem, mert a mai alaplapokkal olyan egyszerű és veszélymentes a tuningolás, hogy a nagyanyám is nekiállhat, aztán nehogy ilyen egyszerű megoldás miatt fussunk egy rakás felesleges kört. -
Morden24
nagyúr
válasz
C.Brigante #30800 üzenetére
Nekem sem, bár XP-t hálistennek a saját gépeimen rég nem láttam.
Ettől függetlenül nem csak neked van tapasztalatod, hanem másoknak is, és a fent leírt dolog egy tény, nem pedig spekuláció, szóval kár ezen vitázni.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest