- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali fotós kérdések órája
Aktív témák
-
Keksz
senior tag
Sziasztok,
eddig semmi baja nem volt a gépemnek (~ 2 hónapja van fent Win7 és szombaton még tökéletes volt minden!), de ma délután azt kezdte el csinálni hogy SSH, SCP, VNC és RDP kidobál, a weboldalak böngészőbe meg vagy bejönnek vagy nem és utána csak a refresh segít.
A nettel nincs semmi gond, mert mellette a Windows XP-s laptop tökéletesen fent marad ssh-n és a weboldalak is nagyon gyorsan bejönnek...
Ha újraindítom az egész gépet, akkor 20 percig jó, és utána megint kezdi.
Router van, az is tökéletesen megy, logjában semmi nincs, kiírja hogy "online", és ahogy írtam a másik gép mellette tökéletes, csak más az OS.Tapasztalt már vki hasonlót?
Lehet van rá vmi hotfix....köszi,
Keksz -
Keksz
senior tag
En orulok h valtottam a vistat egy hete, win7 eddig kiraly.
Sokkal jobb a teljesitmeny, es jobb az egesz korites is.Nalam szerencsere stabil, es nincs olyan resze ami ne menne, az osszes regi programom is jol szuperal ahogy a hardver resze is a gepnek.
Nem is rakom sztem ujra addig amig nem kell, mert pl lejar.
-
Keksz
senior tag
Vhogy energiasemaban ki lehet kapcsolni hogy a winyokat ne piszkalha x ido utan? Alaplbol vmi 30 percre volt allitva h kikapcsolja oket inaktivitas eseten, azt atallitottam 10 orar, de igazabol az hianyzik h ezt total kikapcsoljam.
Vagy van annak haszna h 30 perc utan leallnak a winyok? majd mikor akarok vmit csinalni varnom kell es kattognak meg felporognek? minek orul jobban a winyo?
-
Keksz
senior tag
Rászántam magam és felraktam, eddig csak annyi bajom van, hogy másolok egyik winyóról a másikra, akkor az egész rendszer belassul. De durván. Pl. csinálnék vmit más alkalamazásban, böngésző, bármi, akkor "Not responding"...
A winyók SATA2-n kommunikálnak, és TC szerint a másolás 90-92MB/sec.
Mi a baja?
Aktív témák
- Politika
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest