- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Az mitől lehet hogy beállítom a képernyőkimélőt erre buborékosra,majd visszaáll arra magától hogy nincs képernyőkimélő?!
-
ToBeY
nagyúr
Na megvettem a logitech cuccost ezzel már minden ok,nem úgy mint az ms cuccal.
-
ToBeY
nagyúr
Csak Microsoft egérrel vannak gondok win7 alatt?Csak azért mert ma tervezem hogy veszek egy Logitech egeret.Vicces lenne ha azzal is szar lenne a scrollozás
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #44256 üzenetére
Én egy régebben telepített játékokt akartam lekaparni (Generals) és erre pont jó volt nekem.
-
ToBeY
nagyúr
Le kellet törölnöm pár progit manuálisan mert unistall-al nem jött le,viszont a programok hozzáadásánál ott van.Innen hogyan lehetne törölni?
-
ToBeY
nagyúr
Hogyan lehet megoldani azt,ha nem rak ki képet a parancsikon csak egy fehér kockát?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Picturemaker #44007 üzenetére
Már néztem nem jutottam előbbre vele sajnos
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Picturemaker #44002 üzenetére
Microsoft wireless optical mouse 2.0A és fent van intellpoint progi is amivel eddig működött de most nem akar.
-
ToBeY
nagyúr
Miért nem működik rendesen a scrol ezen a tetves microsoft egeren win7 alatt?
-
ToBeY
nagyúr
Felraktam a Microsoft egeremhez a microsoft mouse programot és továbbra se tudok normálisan scrolozn nem tudok belenagyítani képekbe
-
ToBeY
nagyúr
Olyan probléma jött előt most hogy parancsikonnak nincs képe az asztalon csak egy fehér négyzet mi lehet a gond?
-
ToBeY
nagyúr
Mi annak a proginak a neve amit fel kell rakni hogy MS egér normálisan működjön win7 alatt?
-
ToBeY
nagyúr
Akartam volna játszani a generals-al felraktam de nem indúlt,kompatibilitás xp sp3 mód úgy se... És ezt az üzit dobta [link]
ötlet? -
ToBeY
nagyúr
Továbbra is ha kikapcsolom a gépet,a következő bekapcsolásnál az ie a legutóbbi munkamenet váratlanúl lezárúlt szöveg fogad ie inditásnál.Hogyan lehetne ezt megcsinálni?
Azt észrevettem hogy kikapcsoláskor beragad az iexplorer.exe illetve többször is fut. -
ToBeY
nagyúr
Alul a tálca ikonok indulásnál fehér négyzetek, majd win betöltése után,szép lassan megjelennek az ikonok ez mitől lehet?
-
ToBeY
nagyúr
Deffender van a win7-ben hogyan lehet előcsalni?
-
ToBeY
nagyúr
Win7 DVD-ről lehet win-t javítani eléggé idegesít hogy beragad az ie állandóan.
-
ToBeY
nagyúr
krva idegesítő hogy beragad az explorer.exe mit lehet vele kezdeni már 3-4x is fut egy böngészés alatt.
-
ToBeY
nagyúr
Valóban beragad az iexplore.exe hogyan lehetne helyreállítani?
-
ToBeY
nagyúr
Valaki mondja meg nekem ennek az ie hibának az okát már rohadtúl idegesítő minden ie inditásnál ez fogad. Persze csak ha gép újra lett indítva ie8
-
ToBeY
nagyúr
Ha kikapcsolom a gépet majd be és elindítom az ie-t mindig a legutóbbi munkamenetett akarja helyrállítani miért?Ha megnyomom ie alaphelyzetbeállítása,és beconfigolom ahogy nekem tetszik,akkor pár napig jó de aztán megint szar.
-
ToBeY
nagyúr
Hogyan is kell kiíratni a teljes bulid számot mert winver-el csak azt írja ki 7600.
-
ToBeY
nagyúr
Nos amit tegnap kerestem egész este beállítás
Az internetbeállítások\tartalom\automatikus kiegészítés\ és ott kell pipálgatni -
ToBeY
nagyúr
Lehet jelszót beállítani egy bizonyos mappára,hogy csak azzal lehessen megnézni?!
-
ToBeY
nagyúr
Ha nézem a tv-t (Dscaler) és bekapcsolom az MSN-t elmegy a hang miért?
-
ToBeY
nagyúr
Hogyan lehet kikapcsolni hogy az újonnan telepített programokt ne emelje ki sárgával?
-
ToBeY
nagyúr
Azt meg tudná nekem mondani valaki hogy 3Ghz-re van húzva a procim akkor a win miért 2,8Ghz-nek látja?Nem jöttem még rá miért,everest és más programok jól látják
-
ToBeY
nagyúr
Hogy a fenébe lehet az összes kattogást pruntyogást kikapcsolni,marhára zavar.
Elvileg kikapcsoltam de még is csinálja! -
ToBeY
nagyúr
Hogyan lehet megnézni a teljes bulid számot nem csak azt hogy 7600.
-
ToBeY
nagyúr
Honnan lehetne windows7 témákat leszedeni?Mert elnavigált egy oldalra de ott elég kevés van és win-be sincs sok téma
-
ToBeY
nagyúr
Nos az MSN problémám megoldódott
Nem elég hogy az msn-en belűl bepipálni "bejelnetkezés működő internetkapcsolat esetén" MSN -be van egy olyan hogy bejelentkezési állapot - vagy ilyesmi, na ott nem volt valamiért bepipálva automatikus bejelentkezés -
ToBeY
nagyúr
Ha elindítom az msn-t miért nem jelentkezik be egyből,miért kell megnyomni "bejlentkezés" gombot?
-
ToBeY
nagyúr
Ha kell valami dll file én innen szedem le. dll-files.com
-
ToBeY
nagyúr
válasz
pengegyerek #36080 üzenetére
1, Aktivációs kód akkor lesz ha megveszed.
2, RTM Augusztus 6-óta elérhető az arra jogosultaknak (MSDN,Technet stb)előfizetőinek
3,Warez-ben senki nem fog segíteni,és te se kérj ilyen ügyben tanácsot,mert ban lesz a vége -
ToBeY
nagyúr
Észrevettem egy bug-ot ami Vista alatt is megvolt már.Van ez az élményindex tuningolom a gépem lefrissitem az élményindexet, default-ba állítok mindent és a tuning élményindex marad ott nem a default.
-
ToBeY
nagyúr
Vista alatt voltak ilyen ikonok kikapcsolás/zárolás ezek teljesen kimaradtak win7-ből?
Csak leállítás felirat van nekem. -
ToBeY
nagyúr
Na sikerűlt ahci módba rakni a winyót legalábbis a windows megy
-
ToBeY
nagyúr
Bekapcsoltam Biosba az AHCI módot (bár nem tudom mivel jobb az IDE-nél amire most van állítva) a lényeg hogy full-ra kiakadt a win tőle
-
ToBeY
nagyúr
Egy kérdés MS a win7-hez már add támogatást tehát win update-en kap frissitéseket?
-
ToBeY
nagyúr
Nekem a 4.30-as Daemon telepűl igaz instal-nál nyavajog de teltelepűl és működik is.
-
ToBeY
nagyúr
Hogyan lehet beállítani hogy a windows-os képnézegető egér görgetésre ki/be zoom-on a képbe?Vista alatt ez ment alapból....
-
ToBeY
nagyúr
Sikerűlt valahogy lenyomnom a hibaüzit ami mindig kiírta hogy a winyóm be fog halni (1hónaposan kezdte kiírni)Ennek már 8,5 hónapja
-
ToBeY
nagyúr
Azt a fajta windows mail-t ami a vista-ban volt benne nem lehet felvarázsolni valahogy?
Mert ez live-os cucc elég béna,megszoktam a régit -
ToBeY
nagyúr
Egy hiba figyelmeztetést hogyan lehet lenyomni hogy többet ne jelenjen meg?
Konkrétan erről lenne szó.[link]
Elvileg nem szar a vinyó,egy frimware update megoldaná de nem csináltam még ilyet.
Aktív témák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Delta Force (2024)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Gitáros topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest