- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Van egy kis idöm ,2 gb ram van a gépembe érdemes játszadozni egyet a 64 bites verzióval(késöbb megy bele még 2 gb) csak úgy probából?
-
C.Brigante
veterán
válasz
Komplikato #15971 üzenetére
hát, hogy is mondjam, ha nem használtál 32bites verziót sem vistából sem w7-ből akkor nincs viszonyítási alapod. nem hiszem, hogy a 64bitnek köszönhetően érezted a gyorsulást hanem szimplán csak az újabb platformnak. szvsz
aztán lehet rosszul tévedek.
-
Gondolom beállítottad az 5.1-et és a dugókkal is játszottál hátul. Nem szeretném részletezni! Már xp óta kell játszani a dugókkal mert nem szólal meg az 5.1. Én úgy tudom az 5.1-nél hátsó hangszórók vannak, a szoftver szerint pedig oldalsó van és nem hátsó., kis csel és megy a hátsó is. a 965P lapomba még helyesen szerepeltek a dolgok nem kellett játszani a jack-ekkel.
Ez a régi 965P 5.1 képe, nézd meg ezt most! Nyakam rá h a hangszóró oldalt van! [link] -
válasz
Komplikato #15995 üzenetére
Majd ha az SSD élettartama eléri HDD-jét akkor váltok! Lehet h forog de többet bír a HDD.
-
Komplikato
veterán
válasz
D@ni88 #15990 üzenetére
"Nekem pl a total commander-ből hiányzik 64bites változat..."
Az helyett van fent a SpeedCommander, első blikkre a fő funkciókat mind tudja amit a TC, azok közül ami miatt én TC-t használok. Ára (sajnos) ugyan annyi. Van 32 és 64 bites verziója, hátulütője, hogy jelenleg csak angol és német nyelven tud. Eddigi tapasztalatok alapján sokkal gyorsabb mint a TC, lehet nem csak a hangzás miatt ez a neve? -
Sárpac
nagyúr
válasz
Komplikato #15985 üzenetére
pff tényleg és egy 1000essel gyorsabb a bench win7 64bit alatt mint a 3.8!
-
nem neked címeztem
h_rowley-nak a #15974-re, hogy valami gondja van a torrenttel.
#15990 - a totalcommander tényleg gond, 64 biten néha "nem mér jól" (elszámolja, mennyi szabad hely van) Talán még egy-két verzió, és lesz...
-
D@ni88
addikt
Nekem pl a total commander-ből hiányzik 64bites változat...meg hasonló midnennapi programokból.
mert van jópár fölös 64bites program, pl sosem értem meg
hogy IE8ból minek kell 64bites? -
promisz
aktív tag
Nekem az élményindex 4,4-et mutat a vinyóra.
(Jelenleg ez a leggyengébb a gépemben) -
válasz
h_rowley #15974 üzenetére
Az MD5-je és az SHA1 checksum stimmel? ellenőrizd le vmi hash-számolóval, ha igen, akkor hiba egy szál se. Ha egy bit el van torzítva, akkor legalább az egyik hash rossz értéket fog adni.
A jó hash-értékek:
win7 RC build7100
x86
MD5: 8867C13330F56A93944BCD46DCD73590
SHA1: 7D1F486CA569EFFFFB719CFB48355BB7BF499712x64
MD5: 98341AF35655137966E382C4FEAA282D
SHA1: FC867FE1AB2E0A9796F9E4D155B44EA6998F4874 -
bubu256
tag
Kalózöbölben letölthető már az "XP mode".
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Komplikato #15971 üzenetére
Winrarban nincs is 64bites.
-
promisz
aktív tag
Kikapcsoltam a lapozófájlt és gyorsabb lett a bootolási idő.
Eddig 50 másodperc volt, most pedig 35 másodperc lett.2 giga ramom van és egy IDE-s vinyóm. Szerintetek ha veszek majd sata2-es vinyót akkor haggyak lapozófájlt vagy inkább vegyek bele még 2 giga ramot oszt jóccakát.?
-
h_rowley
tag
helo!
azt szeretném csak kérdezni hogy 7000es build alól bemountolva- lehet-e telepíteni? vagy mindenféleképp írjam ki dvd-re a windows 7 7100at?
-
Komplikato
veterán
válasz
C.Brigante #15967 üzenetére
Nekem a Vista X64, és a W7 x64 is látványosan gyorsabb az igencsak kehes és öreg gépemen, mint a 32 bites XP. Az is igaz, nem próbáltam 32 bites Vistát vagy W7-et.
Minden esetre amit lehetett (7Zip, WinRAR, SpeedCommander, MPC HC, kódekkek, tűzróka, Gimp, Java, stb.) azt 64 bites verzióban tettem fel. Persze azért jobban csúszna ha lenne végre stex bővíteni a memóriát.
Szerk.: Amúgy Adobe meg gebbedjen meg, rákerestem és már EGY ÉVE volt Flashplayer 10! béta, ami sose került publikus verzióba ki, ellenben 2008 őszén a Linuxos(!) Flash 10 Alpha az kijött ... Nem képesek egy-két év alatt befejezni? vagy szivatás képpen nem jön ki?
-
BK87
senior tag
Erre valaki?[link]
-
Draken
őstag
kipróbáltam az usbről való telepítés elindítását, a 'windows is loading files' képernyő mintha lassabb lenne és kb ugyanolyan sebességben jön elő a nyelv kiválasztása mintha dvdről raknám fel
-
pzstm
titán
válasz
C.Brigante #15967 üzenetére
gyorsabb ha nem is feltétlen...de én mintha stabilabbnak/masszívabbnak érezném kicsit
-
válasz
Buldozer99 #15963 üzenetére
Realtek ALC889A
Nekem is ez van és mindig is volt hozzá értelmes driver, nem értem a kérdésed, 7000 óta van hozzá minden. [link] -
Buldozer99
senior tag
Giga UD3P lap alá van valami értelmes hang driver már?
-
Elisha_
tag
Lehet már tudni, hogy a korábban innen letöltött 7100 RC ugyan az mint ami tegnap került ki és ami majd május 5-in fog kijönni?
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy tudnátok-e nekem adni egypár linket, ahol a win 7-hez lehet letölteni drivereket, programokat?Előre is kösz! -
Mankó
veterán
Most készülök tiszta installal felhúzni az RC-t. 32 vagy 64 bitet ajánlotok? 4Gb ramom meg 4ghz-en futó C2d-m van. Elsősorban sebesség miatt kérdezem, bootolás miegymás. Nem használok 64 bites progikat.
köszi a válaszokat. -
válasz
twollah #15952 üzenetére
Jelentem megy, igaz ahogy azt megszoktam nem épp zökkenőmentesen települt.... Régi le fizikával együtt, kért újraindítást oké, ekkor eljátszottam h ő nem bootol, 2. körben elindult (start windows normaly), feltette a windowsos panel nélkülit, majd ekkor telepítettem az újat, még újra sem kellett indítani és ment. [link]
-
premete
veterán
válasz
moonman #15945 üzenetére
írhattam volna árnyaltabban is: A WMDC, ha beállítod a szinkronizálást a frissen telepített w7/office párosra, automatikusan szinkronizál. Mivel alaphelyzetben a Kitekintő contacts mappája üres, ezt szinkronizálja a mobileszközzel; ennek folyamányaként a mobileszközön lévő 1201 névjegyemből 0 lesz. Utána be lehet állítani, hogy ütközés esetén a mobileszközön maradjon meg minden, de ez eső után köpönyeg. Vannak pst backupjaim, vissza tudom állítani utána, de szvsz el van b***va rendesen, a beállításoknál kellene, hogy legyen egy kérdés, hogy mi maradjon meg, szinkronizálás előtt.
A HTC eszközöket felismeri és letölti az RNDIS cuccot az update, de a Samsungokat nem.
Kivert a veríték, amikor a nagy nehezen összeszedett driverekkel nekiálltam romot frissíteni és a phone.bin alatt nekiállt letölteni Samsung drivert hozzá. Végül sikerült, de a biztonság kedvéért a w7 particióból levettem 10 GB-ot és feltettem oda az xp-t utólag, odamásoltam a boot fájlokat és a w7 dvd startup repair funkciója második indítás után beállította 5 másodperc választási idővel, hogy melyik op. rendszert akarom indítani. -
twollah
nagyúr
Kijott a Forceware 185.81 beta verzioja ami tamogatja a Windows 7 32 es 64 bites rendszereket is.
Letoltes a szokasos helyrol (vagy mashonnan, de annak nem mondhatom meg a cimet, mert a moderatorok megvernek).
[link] -
wolfman
veterán
Azt meg tudjátok mondani, hogy ha Pendrive-ra másolok adatot, akkor bejön a másolás ablak, de 3-4mp-ig semmi nem történik, majd elindul, de mielőtt végigmenne a csík már át is másolja. Nyílvánvalóan a másolás maga normálisan zajlik, csak miért így jelzi ki? Már Vistában is ez volt, ott is baromira idegesített! Lehet ezt orvosolni?
-
ben89
csendes tag
így nézki!!de ha rámegyek akkor megnyitja normálisan de teljesen szétesik így!elöbb a sajátgép tartalmát se mutatta meg:partíciók stb!nem tudom h miez de egyre jobban idegesít[KÉP]
-
moonman
titán
válasz
C.Brigante #15944 üzenetére
jaj nem értesz te hozzá. nem ismeri fel és kész. ettől függetlenül kitörli a névjegyeket. mindenkinél. mindig.
-
ben89
csendes tag
hi!egy hete kezdte el azt csinálni h ha bemegyek egy mappába ahol képek vannak és a nézet arra van állítva h miniatűrként mutassa tehát ilyen kis előnézeti kép legyen akkor az nem mutatja hanem az egész fehér és csak a kép fájlnevét mutatja!de eközben persze fenn megy a zöld töltő csík de ha a végére ér akkor ott beragadt és nem tölti be teljsen!
-
Szabesz
őstag
Lehet érdekes kérdés, lehet volt, de normális h a Win7 b7068 egyszercsak "Windows is activated"-re rakja magát? Nem nyúltam hozzá semmilyen formában.
-
premete
veterán
válasz
C.Brigante #15921 üzenetére
annyira nem csodálkoznál, ha például egy mobileszközzel akarnál valamit csinálni, amit ez a w7 fel sem ismer; ráadásul alapból kitörli az összes névjegyet
-
-
-
promisz
aktív tag
Valaki tudja ennek a témának a nevét vagy ha nem akkor hasionlot?
-
promisz
aktív tag
Nincs kedvem se időm végig olvasni az összes hsz-t, ezért inkább megkérdezem: ami most jött ki RC az ugyanaz mint amit westlake-től lehetett tölteni?
-
C.Brigante
veterán
azért csodálkozom, hogy emberek egy újabb oprendszerre váltanak és még abban is azt a tetves xp kompatibilitást keresik... én személy szerint gyűlölöm az xp, már az első vistát raktam is fel mikor megjelent, soha semmivel nem volt annyi baszódás, fagyás, instabilitás mint az xp vel, vistát 2 évig használtam, zero gondom volt vele, node kinek ez kinek az...
persze front3r ez nem neked szól, csak úgy általában értem ezt.
-
front3r
őstag
Nos, kipróbáltam az XP Mode-ot. A következőt csinálja: Felmásol egy 1GB-os fájlt, ez a Virtual Windows XP.vhd
Beálíltja a Win7 hogy hasonló legyen az XP-ben is a környezet, elindít egy virtuális gépet mintha csinálnátok a VirtualBox-ban egy Windows XP-t és feltelepítenétek, csak itt már készen áll az XP, nem kell telepíteni. Az XP-s Sajátgépen belül láthatóak a Win7-es meghajtók, tehát olyan mintha a WinXP lenne feltelepítve a Win7 helyébe. Remélem eddig érthető.
Viszont ami a lényeg és amire kíváncsiak vagytok:
Ha egy progit akartok használni XP kompatibilitással, akkor azt kell csinálni hogy a virtuális XP-ben fel kell telepíteni azt a programot, feltelepítitek és logoff-oltok az XP-ből, majd a Win7-ben a Virtual Windows XP mappa alatt létrejön egy Virtual Windows XP Applications könyvtár. Ebben láthatjátok az XP alatt feltelepített program parancsikonját és ha elindítjátok, akkor leállítja a Virtuális XP-t és az elindult program XP skinnel indul el és ő azt hiszi hogy XP-n fut. Ez játékokra természetesen nem használható, mert eleve egy virtualizált környezetből fut, ahol nincs 3D meghajtás, ez a mód vállalati programokra lett kitalálva. -
Hirtelen sürgős lett mindenkinek az RC!
Ezt nem a PH-ra mondom!
front3r! Köszi az infot! -
-
-
JamesHun
addikt
én 3.11 es RC-t használok
-
ux1
addikt
válasz
Szellem. #15907 üzenetére
Most úgy komolyan.... Ha ősszel kijön az RTM, mondjuk karácsonyra boltokba kerül a dobozos, akkor nem mindegy hogy egy "sz*ros" RC meddig jó? Ki fogja már január-február környékén a bugos verziót használni a végleges helyett?
Vagy még van vki aki a vista RC-t használja?
-
front3r
őstag
Már jó a Technet. Jön lefelé ez az XP mode, nézem mindjárt hogy milyen.
445 MB -
-
JamesHun
addikt
akkor most 100% hogy a 7100 jött ki ma RC néven?
mert akkor beszívtam, mert a 7100 nem szereti az USB-s HDD met kikapcsoláskor
nem fogom minden gép kikapcsolás előtt kihúzni a gépből a wincsit, így maradhatok a 7000 nál :S -
Draken
őstag
jó lenne ha kapnék vmi megbízható linket ahonnan le tudom tölteni a 32bitest
-
Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest