- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Aktív témák
-
pzstm
titán
Hivatalosan is bejelentették azt, amit már régóta sejtettünk....
[I]"According to some sources,it has been confirmed that Windows 7 Build 7100 will be the final RC version,which started this Tuesday and was completed yesterday morning.
As we reported before, it will be available tomorrow,April 24th,but for parters only.We public will not access it till May 5th.Besides,do not expect a lot of changes in the RC,compared to the leaked 70XX."[/I]
-
haxy27
aktív tag
én ezt a verziót tudtam le szedni
7077.0.090404-1255_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRC1CULXFRER_EN_DVD
nem tudja valaki hogy ez eredeti vagy buherált e. Mert torrentröl szedtem. -
promisz
aktív tag
Nekem sem működik rendesen a pendrive leválasztás, de sebaj, mert soha nem választom le.
Tudtommal ha leválasztás nélkül húzza ki a pendrive-ot valaki, (ha másolás van vagy használja a gép) akkor az csak adatvesztéssel jár, nem pedig a pendrive elromlásával. -
válasz
Robinhofan #14189 üzenetére
Ezért nem feltenni.... Meg se lep!
-
Furky
őstag
válasz
Robinhofan #14189 üzenetére
A játékok mennek, csak ha online játszol, akkor a punkbuster miatt sokszor kidobálnak, mert a punkbuster nem ismeri fel az oprendszert. Majd ha kiadnak egy újabb punkbustert, ami már win7 kompatibilis, akkor valószínű ez a hiba is megszünik. Szóval ez nem a Microsoft hibája
-
Robinhofan
csendes tag
válasz
Robinhofan #14188 üzenetére
Már sajnos láttam hogy sokan panaszkodnak hogy nem mennek a pbs játékok a w7-en. akkor várok még a kiprobálásával, remélem az ujjabb verziok már támogatják majd a játékokat...
-
momo2828
tag
Lenne egy kérdésem hozzátok. Már sok ideje olvasgatom a fórumot, és még ilyen hsz-szel nem talákoztam, ezért kérdezném meg.
Most volt internet váltás nálunk Chello-ról Digi-re, és ugye chello mikor belép a windows automatikusan van net.. De a Digi, olyan mint pl. a T-online, hogy be kell írni felh. nevet, meg jelszót, és ezt minden indításnál meg kell csinálnom, hogy kapcsolódjon a netre. Namost, ezt megoldottam XP alatt, úgy hogy az indítópultba berakom az asztalra kirakott csatlakozás parancsikonját. De Win 7-ben ilyen, vagy legalábbis nem taláom. Hogyan tudnám megoldani, hogy automatikusan csatlakozzon a netre, mikor bejelentkezek?
Előre is köszi -
Draken
őstag
válasz
Robinhofan #14174 üzenetére
Vagy ha nem akarsz pár száz hsz-t visszaolvasni csak keress rá arra, ami konkrétan érdekel, pl cod2 multiba ugye punkbuster gond.
-
Ti nem fáradtatok még bele? Nem tom ki ért.
-
virkir
veterán
válasz
Szerintetek ha leszedek egy 32bites verziot, az ugyanugy nem fogja látni a 4 giga ramot mint az xp?
Lévén 32 bites win soha nem fog többet látni.
Mennyivel jobb ez mint a vista, elfutnak rajta a régebbi játékok is?(Cod 2 pl).
Gyorsabb, kisebb erőforrásigényű, szebb és igen.
Remélem nem muszáj benne direct x10en játszani
Már miért lenne muszáj?
Végül annyit, hogy olvass vissza pár száz hozzászólást és minden kérdésedre meg lesz a válasz. -
virkir
veterán
-
válasz
A mostani géped is tökéletes minden célra!
-
C64
őstag
hali, fent van már valakinél a build 7106?
érdemes frissíteni?
-
Csabee.
nagyúr
win7 7077 releaset használom, és amikor leválasztanék usb-s pendrivot, nekem sem mindig választja le! Sajátgépnél letudom választani amúgy..
Illetve a gadgetem továbbra is van hogy leáll, aztán ismét helyreáll.
Dinamikus háttér úgynézki hogy működik! -
A_ScHuLcZ
addikt
Korábban írtam a problémámról részletesen a laposomnál (HP 8510p), most csak nagyjából vázolom, (részletek itt). Újabb buildeknél ha power gombra nincs művelet van beállítva, akkor nem tud visszajönni alvó állapotból (pontosabban visszajönni visszajön, csak a képernyő marad hót sötét)
Sikerült kiderítenem, hogy a vga driver okozza, egyesével raktam fel őket, és pont annál jelentkezett, majd ha uninstalláltam, ismét jó lett. Mit lehet tenni? Vista kompatibilitási módban már próbáltam a telepítést. A HP oldalán csak egyetlen ATI driver van feltűntetve, másik verziót nem tudok leszedni. A win7 tesz fel hozzá vmilyen drivert, de azzal lényegesen alacsonyabb értéket ad az élményindexe is, mint a rendes driverrel, szóval mivel játszom is néha, nem azt szeretném használni.Van-e ötletetek esetleg?
-
Robinhofan
csendes tag
Ha megérkezik az uj gépem akkor ki akarnám probálni ezt az uj windowst. Szerintetek ha leszedek egy 32bites verziot, az ugyanugy nem fogja látni a 4 giga ramot mint az xp? Mennyivel jobb ez mint a vista, elfutnak rajta a régebbi játékok is?(Cod 2 pl). Remélem nem muszáj benne direct x10en játszani majd, lehetlesz ezt majd valahogy szabályozni?
Az xpvel nekem mindig problémák voltak nállam, sokáig bootol, lassu, unalmas a kinézete, remélem megéri majd kiprobálnom. Ti melyik verziot ajánljátok? Ehhez majd a vistás drivereket kellesz használnom? (Bocs az amatőr kérdésekért, de eddig csak xpm volt) -
pete_21
addikt
válasz
pete_21 #14165 üzenetére
Azóta történtek dolgok: kikapcsoltam, hogy beindul-e. Hát nem. Kb. 6x reseteltem /egyébként ez mennyire árt?/ aztán meguntam, betettem a Vista CD-t, és a javítást megpróbáltam. Elvolt egy kicsit, aztán írta, hogy ha sikerült javítani, akkor beindul, ha nem, akkor nem /ki gondolná...
/, és akkor lehet tovább folytatni a javítást. Itt egyébként akkor több mindent javítana ki? Vagy előlről kezdi?
Utána szerencsére beindult, aztán ki is kapcsoltam, és vissza be, de beindult. Reméljük jó lesz.
Egy chipset drivert felrakjak újra? Vagy még van valami fontosabb teendőm?
Köszi -
Tomate
veterán
-
pete_21
addikt
válasz
Milan24 #14156 üzenetére
Köszi a választ, akkor emiatt nem aggódok.
Zsankee: Neked is köszönöm. Túlmelegedés kizárva, megfelelően működik a videokártya, mellesleg tegnap és ma is első bekapcsolás után se töltött be...
Én erősen szoftveres gondra gyanakszom, elsőnek kékhalál után találkoztam a problémával, méghozzá kékhalál utáni első "indulásnál".
Letöröltem az nVidia drivert, és vissza felraktam. Ha nem lesz jó, megpróbálkozom majd egy DriverCleaner progival, bár nem tudom, hogy az mennyivel pucolja ki jobban. Illetve futtattam egy chkdsk /f -et, de nem talált hibát.
Próbálgatom, aztán írok, hogy jó lett-e, vagy nem. -
eVan
tag
Nem pont w7 probléma de mésid itt lenne,Hátha vki tud adni egy kis HELPet.
Directxet akartam frissíteni 7077es x64 verzsön,tiszta installal raktam egy hete,nem buher cucc. Indítom a dx webinstallt,keresgél,next majd kidobja ezt: "A cabinet file necessary cannot be trusted.Services are enabled and the cabinet file certificate is valid"...
Valaki találkozott már ezzel,vagy van ötlete? -
Tomate
veterán
válasz
Zsankee #14160 üzenetére
Hát respect. Ennél jobban el se dughatták volna. Csak ebbe a kis nézetbe tudom állítani?
Itt nincs olyan amúgy mint Vistánál, beállítottam, hogy legyen WMP eszköztár, és mikor leraktam tálcára jobb lentre lehúzódott egy kis eszköztárnak.
Így:Bár most nézem ha rámegyek lent a tálcára az ikonjára ha le van rakva tudok váltogatni:
-
Tomate
veterán
A win7-es windows media playerben van valahol, EQ? Mert nem találom
-
Zsankee
aktív tag
válasz
pete_21 #14154 üzenetére
a hozzaszolasodra:Elso korben
elkepzelheto egy tulmelegedes vga kartya kapcsan. Lehet probalni egy teljes nvidia driver torlest, es egy tiszta driver telepitest. Valamint meggyozodni,hogy nem a kartya porosod/fott meg. -
Milan24
aktív tag
-
pete_21
addikt
válasz
Milan24 #14152 üzenetére
Értem, köszi a választ, és neked is Furky! Igazából annyira nem zavarna engem se, de gondoltam utánajárok...
Még az lenne a kérdésem, hogy a Win7 és XP hálózatot illetően mennyire szeretik egymást? Mert régebben talán olvastam, hogy valakinek gondja volt...
Hétvégén sajnos lehet, hogy rá leszek kényszerítve egy újratelepítésre, és akkor már W7-et próbálnék. Vistám most sajnos gondokkal küzd. Itt le is írtam, megköszönném, ha vetnétek rá egy pillantást, hátha tudtok segíteni.
Illetve az lenne még a kérdésem, hogy ilyen reseteknél mennyire féljek, hogy történik valami gebasz, pl. adatvesztés, winyókárosodás?
Előre is köszi! -
Furky
őstag
válasz
kw3v865 #14149 üzenetére
Ha újra kell telepíteni, akkor felteheted a 7077-et, ha nem kell telepíteni, akkor maradhat a 7068 is. Lényegi változás nálam nincs, legalábbis nem tapasztaltam. Igazából mindegy, én mindig ragaszkodom az újabb buildekhez, ezért természetesen lecseréltem a 7068-at azonnal 7077-re.
-
kw3v865
senior tag
Szerintetek megéri 7077-re váltani 7068-ról? Meg vagyok elégedve a 7068-cal, de újra kell telepíteni, ezért gondoltam arra, hogy akkor már a 7077-et teszem fel.
Gyorsabb valamivel, mint a 7068? Vagy esetleg lassabb? -
Dale
aktív tag
Talán primitív kérdés, de... A 7068-ban a desktop gadgetek jobb oldalán (ráállva megjelenő) bezárás, csavarkulcs stb ikonok dög nagyok és emiatt pl két kisebb, időjárás figyelő méretű gadgetet nem is lehet úgy egymás alá helyezni úgy, hogy ne legyen köztük idegesítően nagy hely. Magasabb gadgeteknél ez nem fordul elő mert a (láthatatlan) ikonok nem tolják ki a helyet köztük.
Fentebb a 3D markos screenshoton a kis gadgetek is rendesen elférnek, az régebbi vagy újabb build? Esetleg csak nálam nem kerek valami?
-
Edween
őstag
-
tomy_cz
senior tag
Bocs az egymás utáni post-ért, de nem fért bele.
Dirket tettem fel egy progit - USB Safety Remove - gondoltam hátha azzal menni fog, de az sem távolítja el. A PowerISO-t leszedtem, registry-t tisztítottam, de így sem jó.
Ezt írja:
[link] -
Na ilyet még nem pipáltam.. Meg akartam nézni a Neptun rendszerbe egy üzenetem, amit a win BSOD-al jutalmazott.. 2x is próbáltam..
-
Tomate
veterán
Mi az az XPS Viewer?
-
pzstm
titán
hmmm
telepítés nélkül indul, ha erről bootolsz be...mint vmi kis Live Win -
-
pzstm
titán
berosálok komolyan mondom......
[I]"Hello!
Gondolom számodra ismeretlen vagyok..és ez igaz is.
A címedet az IT Café fórumról szedtem mivel szimpi írásaid vannak e témában, mivel én is tesztelgetem a win7-et.
Mivel bejelentkezni nem akartam a fórumra, gondoltam megosztok veled egy linket, ahonnan le lehet tölteni
a win7 "gyógyító" iso-t, ami pontosan így fut
WinPE3_BootCD-v5.6 címen.Én tegnap letöltöttem, működik..és sd kártyáról bootoltam vele..tökéletes..sok segédprogival.
Ha érdekel itt megtalálod, ha esetleg megvan neked akkor tárgytalan.
Gondoltam , hátha megosztható.
cikk: http://www.ctforumgroup.com/forum/viewtopic.php?f=11&t=17034
a cucc helye: http://www.megaupload.com/?d=L93W6ARV
Üdvözlettel: BáRó
"[/I]
Regisztrálni kéne hogy belépjek.... amit nem fogok..... ISO-t letöltöm.....kíváncsi vagyok mi lehet........
megy be virtualba mindjártEmailben kaptam amúgy...
-
Tizedre ugyan annyit ad ez a vantage.
Főleg a proc eredmény ami mindig meglep.
Juteszembe! Az aero-t nem kapcsolja vissza ha kilépek belőle! -
Rage47
veterán
Windows Media Centerben, ha tunerrel akarok tv-t nézni fekete lesz a képernyő, hang viszont van. Valakinek hasonló gondja volt, vagy tudja miért lehet fekete a képernyő?
-
válasz
Dark KillerX #14120 üzenetére
Én épp töltöm a vantage-t, kíváncsi vagy 7000 óta mennyit javult vagy épp romlott az eredményem.
-
Dark KillerX
addikt
Gyerekek döbbenetes a Win7,igaz én csak a játék teljesítményt nézem,mert hát a Vista azért gépigényes erre a célra,de ezzen a Crysis(High és V High vegyesen) és a Far Cry2(Very High) 1280-as felbontáson kb 10-15% gyorsabb,és ez még csak a 181 driver,mi lesz ha jönnek az optimálisabb driverek,így már most Xp szinten futnak a játékok jobb látvánnyal.Bocsi az off-ért.
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
moonman #14028 üzenetére
Hát épp ezaz hogy, nem változott semmise.
Ill ami a linken van oda egy működő OP-nak kell lennie de az ugyebár nincs.
Ugyan azt csinálja. de a 7106 telepítés se fut le hanem ott a névmegadás előtt már csiripet mondd neki. De egyszer elindult és ott vannak a képeken a hibajelenség.
-
pzstm
titán
válasz
madstunt #14101 üzenetére
Asus F8VA noti.... 320-as vnyó helyett 500-as van benne.... 320-ast befogtam USB-s külső vinyónak
Display 14.1" (1440 x 900) WXGA
Operating System Windows Vista Home Basic
Processor Intel Core 2 Duo P8400 2.26 GHz
Memory 4GB
Hard Drive 320GB Serial ATA (5400 RPM) (Cserélve 500GB Serial ATA WD (5400 RPM))
Graphics Card ATI Mobility Radeon HD 3650 1GB
Optical Drive DVD±RW / DVD-RAM
Connectivity* Bluetooth 2.1 + EDR (Enhanced Data Rate)
* Ethernet (RJ-45 connector)
* Wireless LANPorts and Expandibility
* Audio in
* Audio out
* VGA port
* Five USB 2.0 ports
* Firewire
* HDMI
* E-SATA
* Express card
* Kensington lock
* 8-in-1 card readerBattery
* 6 cells: 4800 mAh
Dimensions 13.4" x 9.6" x 1.5" (34cm x 24.4cm x 3.72cm)
Weight 5.7lbs (2.6 kg)
Built in Extras* Webcam
* Fingerprint reader -
Edween
őstag
-
hanka
tag
Én azt nem értem, mért pont 7-es ez a Windows?
Volt már: 3.1, 95, 98, ME, 2000, NT, XP, 2003, Vista
Így 9.féle win volt már. Akkor mért nem 10-es lett ez a mostani kiadás?
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest