Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
A topik megtelt. Folytatás itt.
-
hossszú
őstag
Mit telepithetett a frissitésekkel együtt a rendszer, amióta felrakta a frissitéseket nem tud elindulni, folyamatosan kékhalálozik. Próbáltam csökkentett módban is inditani ugyanez a helyzet, a rendszerinditás javitása sem segitett.
Mit lehetne még kezdeni vele, hogy elinduljon? -
-
válasz
Jack O'Neill #50036 üzenetére
Ennyire zavar az a 20 másodperc kimaradás az életedből, hogy megérje felidegesíteni magad?
-
Jack O'Neill
tag
válasz
sfdrakex #49984 üzenetére
Nos kipróbáltam minden féle vírusírtó nélkül is a dolgot. Semmi közük a dologhoz. Egyszerűen seven alatt a hálózat azonosítását nem kezdi meg, amíg fel nem ált az oprendszer. Valaki kérem segítsen mert idegesít a probléma. Neten is utána olvastam, és mással is előfodult vista/seven alatt, hogy a hálózat azonosítás mindíg felállás után idult és eltartot géptől függően 30-60másodpercig. Megoldást persze nem közöltek... A modemem egy routeren keresztül kapcsolódik. az upnp engedélyezve van a routeren! De ha kikapcsolom akkor sem változik semmi. Seven feláll.... És azonosít...majd ha kivárom, akkor minden működik rendesen. Segítsetek! Moonman vagy valaki kérem szépen
-
chop
őstag
Van ez a Winsxs mappa a Win könyvtáron belül. Ott tartunk, hogy a rendszermeghajtómon általában 0 byte üres hely van. Már nincs mit törölni, nincs mit uninstallálni, de a Winsxs-t nem törölhetem, mert állítólag összeomlik a rendszer. Mi a fenét tegyek?
Ez egész egyszerűen röhej, nem tudom mit gondoltak Redmondban..
-
-
Felteszem itt is a kérdést, errefele elég sokan vagyunk, és végül is win-el is kapcsolatos:
Szóval stevve cikkében olvastam a powerdirector 8 képességeiről, és gondoltam megnézem magamnak. Beszereztem, feltettm, és pont az nem megy, aminek kellene, azaz a vga dekodolásra történő használta
A fentebb linkelt cikkben látszik, hogy kellene kihasználni, viszont nálam inaktív marad az a lehetőség. Mikor rámegyek a h264 részre egy pillanatra aktívvá válik, majd ebben az ütemben inaktivizálódik is egyből.Egy sapphire 4850-em van, mennie kellene vele, és mégsem
Én próbáltam már mindent, 9.10, 9.11-es ccc, töröltem a k-lite-ot a gépemről, de semmi változás. Majd beugrott, hogy egy régi winyómon van nekem egy xp is telepítve, nosza gyorsan be is raktam, feltelepítettem arra is(ezen kívül egy ACAD08 van + driverek, semmi más), indítom el, hogy na majd itt, és nem. Ugyan azt csinálja mint win7 x64 alatt
Valaki mondja már meg nekem, hogy mi a fenéért nem megy..
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
flash7 #50029 üzenetére
Igen a vista telepítése csak annyi, felrakod meg drivereket hozzá, meg a programokat is amiket vista alól akarsz használni, lehet hogy van ami megy win7 alá telepítve is a Vistán, de mivel a windows mappába is tesz sok program fileket szerintem amit vista alatt akarsz használni ott is telepitsd, de előtte probáld meg azt hoyg vista kompatibilis módban telepited a progit.
-
flash7
tag
válasz
Gorneck #50018 üzenetére
Kipróbáltam Vista SP2 módban, az előbbi hsz-om is már arra írtam, de sajna így sem lett igazán gyorsabb.
Az lehet a gond, hogy a telepítést nem vista kompatibilitásban futtattam? Mert már az is nagyon sokáig tartott. Igaz nem emlékszem vista-n mennyi idő volt, de most sokallom.
Illetve megpróbálom azt, hogy frissítem SP4.1-re, hátha...Ha az sem menne, akkor a vista telepítése csak annyi, hogy felteszem a másik vnyóra és telepítem a vista-s drivereket?
Köszi a válaszodat, válaszaitokat.
Üdv
Flash7 -
Morden24
nagyúr
válasz
Killing #50024 üzenetére
El tudod képzelni, az MS milyen kurvaanyázó hullámot kapna a nyakába, ha a fél világnak nem indulna el a webkamerája, mert a T. gyártó nem írt drivert?
Azt azért be kell látni, hogy attól, hogy a Win7 2009-ben jött ki, még nem úgy kell kezelni a dolgot, hogy oké 2009-től felfelé mindennel működik.
Rengeteg dolognak kell visszafelé is működnie. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Killing #50024 üzenetére
Azért kellett kiadni 32 bitest is mert sokan használnak még P4et meg 1 magos sima bartonokat pl az amdtől, amin megy jól a win7, nekik is el akarják adni. A lényeg minél nagyobb vásárló bázist lefedni egy szoftverrel, nem az a lényeg hoyg csak az új gépet használóknak legyen. Nem mindenkinek van pénze újítan ia gépét folyamatosan, mások meg netezésre hazsnálják az 5-6 éves gépüket, arra bőven elég is. Én is ellennék még jól a 2500 ös bartonommal ha nem szállt volna el a gép. Valszeg áram baszakodott a panelban mostmár okosabb vayok vettem tulfesz védős hosszabítót, meg új gépet de igy jártam.
-
Killing
addikt
-
Palesz191
aktív tag
Sziasztok.
Olyan hibára nincs meg oldás, hogy:
Pl. youtubera fel akarok tölteni videót. Kiválasztom, a töltést jelző csík egyből végig szalad a végére ér és várok (mivel van DUmeter látom hogy tölti fel) és beírom a videó címét tags és stb... végén amikor feltölti az ablak nem tűnik el és nem írja ki hogy végzett a feltöltéssel. és így ha belemegyek a saját videóimba, akkor a cím, leírás, tags minden eltűnik. és ez nagyon mérgesítő.
és minden ilyen feltöltésnél így van... gyorsan végigszalad és akkor így nem látom mikor végezne. (pl xfire is, képfeltöltésnél...)Na erre nincs megoldás? Vagy ez a probléma csak nekem van?
-
ZCoyote
őstag
Egy laptop-nál beállítottam hogy a fedél lehajtásakor menjen alvásba a Win7. Azt be lehet állítani hogy a fedél felhajtásakor visszatérjen alvásból?
-
Mazka05
őstag
Sziasztok!
Ez a Power Iso nálam nem akarja az igazságot... beolvasa az image file-t, de minden szart kiakar írni cd-re én meg futatni akarom... És nem engedi... Alcohol 120nak meg lejárt a 15 napos próbaideje... Ötletek,tanácsok?
Kösszi előre is.
-
Zoli1222
őstag
DVD-ről szeretnék bootolni, meg installálni, de azt írja, h onnan nem lehet. Mit kell átállítanom, h menjen?
-
flash7
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy volt-e olyan aki egy win7-es rendszer mellé tett fel vista-t? (nem vista mellé win7). És milyen tapasztalatokat szerzett telepítés, aktiválás stb során? Azért érdekelne, mert a Solidworks 2009-es program Vistan ment rendesen, de a win7-en csak kb 2 perc alatt indul el, és leállni is kb ennyi idő kell neki. Ezt vistan nem csinálta, ezért ki akarom próbálni, hogy ha win 7 mellé teszek vistát, mi lesz a helyzet.
A notimban , két vinyó van, gondolom egyik az egyiken a másik a másikon legyen.
Illetve arra lennék kíváncsi, hogy ha felrakom a vistát, akkor a drivereket külön a vistához is fel kell raknom, és bootolásnál csak kiválasztom melyik induljon és kész? A programok pedig mennének, ha a win7-es partícióról csak egyszerűen elindítom?Előre is köszi mindenkinek a válaszokat és segítséget.
Üdv,
Flash7 -
Gorneck
legenda
válasz
D1Rect #50000 üzenetére
Át lehet rakni másik meghajtóra...meg az auto defragot kell kikapcsolni...aztán ready is a rendszer ssdhez...
Én a mostani telepítésnél ennyit tettem meg...azzal a különbséggel, hogy én nem használok lapozófájlt így kikapcsoltam...de az ssd-m én se terheltem vele anno... -
Killing
addikt
Sziasztok!
2GB RAM-al Windows 7 x64-be ki lehet kapcsolni a lapozófile-t? -
Sziasztok.
Van ez a dolog, hogy programokat tudok rögzíteni a tálcán. Hogyan lehetne odatenni a lomtárt? Ha próbálom belemászik az intézőbe...
Köszi. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Jack O'Neill #49990 üzenetére
Próbálj ki más virus irtót nekem symantec antivirusom van 64 bites és nincs vele ilyen gondom., de lehet nálad se az a gond cssak eszembe jutott hoyg nem kizárt az se.
-
Gorneck
legenda
válasz
Jack O'Neill #49990 üzenetére
Leszeded és kipróbálod, hogy az fogja e...
Daffni2: rendszergazda cmd és beírod: powercfg -h off
G.F.: Persze, hogy függ...épp ezért írtam, hogy necces, de általános használat mellett elégnek kéne lennie a 20 gigának...nálam másfél év után se nagyon fogyasztott ennyit a vista sp1 x64.
-
G.F.
aktív tag
válasz
Gorneck #49982 üzenetére
Mondjuk a telepített progiktól nagyban függ a méret, még a windows könyvtár mérete is szerintem, ami nálam 64 bites W7-nél 12,6 giga. Ennek majdnem felét a windows könyvtáron belül a winsxs könyvtár foglalja el, de jelentős méretekkel bír a System32 (2,2 giga) és a SysWOW64 (1,1 giga). A két program Files könyvtár is elfoglal közel 8 gigányi helyet. A users könyvtáram majdnem 5 giga, de ennek is a 90%-a az AppData könyvtár, amit szintén a progik hízlalnak. A dokumentumok másik partíción vannak. A lapozófájl is 4 giga. Úgyhogy, ha mindent összeadok, az én általam használt alkalmazásokkal a gépnek inkább min. 35 giga kell, de ki szeret a határon mozogni... Úgyhogy a kérdésre nehéz válaszolni annélkül, hogy tudnánk mit csinálsz a gépen. Laptopon most telepítettem a 32 bites HP-t, ott a 21 gigából még 11 még szabad, igaz az alap win7-en felül csak az openoffice, a bat, és a windows live! alkalmazások vannak fenn, a program Files könyvtár nincs 1,5 giga, a hiberfil, meg a pagefile meg 2 gigányi.
A System32 könyvtár, most nézem, ugyanakkora méretű, a windows könyvtáram 8 giga. -
Zoli1222
őstag
Okés. Először is kimentek minden dolgomat dvd-re, aztán lehet, h újra particionálom az egész vinyót.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Jack O'Neill #49977 üzenetére
Nem lehet hogy megvárja mig feláll rendesen a vírus írtó és csak utána enged netre?
-
hahajdu
aktív tag
W7-ben nem szólnak a hátsó hangszóróim (5.1). A driver progijában ha rákattintok a hátsó hangszórókra akkor megszólítattja őket, szóval működni működnek, de se itunesban se wmplayerben nem szólnak. ötlet?
-
Gorneck
legenda
-
válasz
Zoli1222 #49980 üzenetére
előbb utóbb fel fogja használni
egyébként ha jól emlékszek ugyanúgy kell áthelyezni mint XP-n (most épp XP-s gépnél vagyok)
rendszertulajdonságok - speciális fül - teljesítménybeállítások - speciális - virtuális memória beállítások - a rendszermeghajtóra kattintasz: ne legyen lapozó fájl
majd egy nagyobb partíción: egyéni vagy rendszer, tökmindegy
majd újraindítasz -
Zoli1222
őstag
A 32 bites mennyit helyet foglal? 20G-s partícióra akarom rakni és nem sok kedvem van a partíciókat átméretezni. Elég lesz, ha csak office-t meg 1-2 nem nagy progit rakok fel mellé?
-
Jack O'Neill
tag
válasz
Gorneck #49973 üzenetére
Már megpróbáltam. De a vistás konfigon működött a régi lan driverrel jól. Frissítettem a legfrissebre, de akkor is egyyzerűen későn kezd neki a felismerésnek. Mikor felált a rendszer, akkor kezd neki a hálózat azonosításának. Aztán rájön, hogy minden ok és müxik frankon. Amúgy egy x58-as UD5 lapom van
-
válasz
qpakcovboy #49975 üzenetére
ez teljesen természetes és normális. biztonsági okokból van így.
azt a partíciót ne bántsd és ne adj neki betűjelet. -
qpakcovboy
őstag
Lehet, hogy az a gond, hogy amikor elkezdem feltelepíteni, akkor hiába van csak egy partíció van, csinál egy másik 100 megásat ami elnevez rendszer számára fenntartottnak. Ez normális?
-
Elar
senior tag
Üdvözlet!
Belefutottam abba a problémába amibe már sokan. Vissza is olvastam és felerészben már találtam is megoldást.
Videó nézése TV-n. Ezt megoldottam úgy, h Media Player Classicban "overlay mixer" opciót állítottam be.
Kérdés: VLC ben hol találok ilyen megoldást?
Viszont az Asztalt nem tudom átlőni úgy, h monitoron és a TVn is egyszerre működjön.
Erre van vmi megoldás?Előre is köszönöm!!!!
-
Gorneck
legenda
válasz
Jack O'Neill #49971 üzenetére
Landriver frissítés?
-
Jack O'Neill
tag
Szervusztok!
Én is Win7 felhasználóvá váltam, de van egy kis problémám, vagy inkább zavaró jelenség. Amikor feláll az oprendszer, akkor a szélessávú net még nem áll készen. Felismeri és betölti, csak kb 20másodperccel később mint kéne, mintha lenne egy idő amikor laggol és nem foglalkozik vele. Nem tudom valaki tapasztalt-e hasonlót. Tehát bejön minden betölt a skype msn csak nem tud kapcsolódni mert nincs net. Aztán 20másodperccel később a windows észelli a hálózatot és lesz net aztán minden felkapcsolódik. Vista és xp alatt a net már készen ált mire felált az oprendszer. Nem tudtok erre valami megoldást? Előre is köszönöm a segítséget. -
-
Edween
őstag
válasz
Neil Watts #49957 üzenetére
A vista topicban volt aki így rendelt telepítőt, ha jól emlékszem szállítással volt 3000Huf.
-
Imco
őstag
válasz
7Heads Drago #49964 üzenetére
Elvileg ghosttal sikerülhet. Én már csináltam. Az acronis is tud ilyen finomságokat. Illetve létezik particio resize progi, vagy a PM-nek is része. A PM-et kevésbé javaslom. Mindenképp csinálj mentést mielött neki állsz.
-
-
Imco
őstag
válasz
< CyberBob > #49956 üzenetére
Szerintem is!
TTCM-ben élem az életem. Viszont ez a megpoldás amit az urak produkáltak itt, valóban szép és tanulságos volt. Arról már nem is beszélve, hogy a gyorsinditást be is üzemeltem magamnak!
-
7Heads Drago
veterán
Valamilyen partíció másoló progival át tudom helyezni a nem túl régi Win7-et?
A jelenlegi partíció kb 40 gb, az újt viszont szeretném 50gb-re tornázni. De ez gondolom nem megy? -
Morden24
nagyúr
válasz
qpakcovboy #49961 üzenetére
Ha csökkentett módban jól megy, normál indításnál meg szar, akkor tutira driver hiba.
Ha szükséges, akkor akár darabonként távolíts el/cserélj le mindent. WIndows Update-et futtattál?
Egyébként ha el tudsz odáig kotyogni, akkor egy resource monitorral megnézheted, hogy miből fut ki a géped, amikor teljesen belassul.
Amúgy core2-nek igaza van, erre a gépre annyira nem erőltetném a W7-et. Vistát sem.
-
válasz
qpakcovboy #49961 üzenetére
Erre nem W7 való!
-
qpakcovboy
őstag
válasz
Neil Watts #49959 üzenetére
Már megtettem, de sajna nem megy.
Most hagytam normál módban és egy 10 perc alatt bejött a rendszer, de szerettem volna állítani a képernyő felbontáson, asztalon jobb klikk és megint csak tölt, de a merevlemez lámpája nem jelzi, hogy töltene vagy bármi is történne.
Amíg ide írtam addig lereagáltaa dolgot és tudtam a képernyő felbontásán állítani. Jó volna ha megtudnám nézni a sajátgép tulajdonságait is....
-
Psychonaut
veterán
válasz
Core2duo6600 #49951 üzenetére
Amit le lehet szorítani ~6GB-ra.
Elindítod a telepítést, majd mikor először újraindítja a gépet a telepítő (utolsó előtti lépés), akkor DVD-ről bootolsz, megnyitod a repair konzolt, és beírod ezt:
D (meghajtód betűjele)
cd\windows\system32
compact.exe d:\*.*/c /s /i -
válasz
qpakcovboy #49958 üzenetére
Szia!
Hogy most izé, miva'?
Mondom minimális térítés, nem pedig terhelés!
Egyébként innen szedd le a Vistás drivereket!Üdv. core2
-
qpakcovboy
őstag
válasz
Neil Watts #49912 üzenetére
A minimum processzorigénye ha jól tudom 1 Ghz. Ebbe a notiba egy celeron M 420 1,6 Ghz-es van. Csökkentett módban hiba nélkül megy, viszont most már normál módban be sem tölt. Szerintem Driver hiba lehet, de nem tudom hogy honnan tudnék hozzá vadászni. Egyébként erről a notiról lenne szó.
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
t_felh #49933 üzenetére
Én meg mióta van gépem file kezelőt használok, anno dos alatt norton commandert, majd windows alatt már windows majd total commandert, bár itt csak név váltás volt. Csak azért kérdeztem miért nem azt hazsnálod mert egyszerübb szerintem mint sok sajátgépesablakból kezelni a dolgokat. Persze megszokás kérdése.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
imisomogyi #49916 üzenetére
Tedd be egy másik gépbe akár usb rackbe
Töröld a particiót, majd kapcsold át gpt módva
hozz létre egy particiót, majd töröld
tedd vissza mbr be
És utána próbáld, nekem bejött, hasonló volt a helyzet, de még a biosnál megált, miután felismerte, és kiírta, hogy OK.(#49940) Zoli1222
A 32 bites ultimate valamivel több mint 9 gigat -
Edween
őstag
válasz
t_felh #49949 üzenetére
csinál meg a Quick Launch-őt, abban elhelyezhetsz doksikat is.
-
t_felh
csendes tag
Még annyi lenne, hogy pl egy txt-t hogy tudok ugyanígy kitenni a 'gyorsindítsba'?
Próbáltam többféleképpen is, de csak az eszköztáras módszerrel sikerült, úgy hogy a mappáját megkerestem. Viszont ez így nem valami jó - erre mi lenne a megoldás? -
virkir
veterán
válasz
t_felh #49942 üzenetére
Edween megoldása a leg egyszerűbb.
Jobb katt a tálcán->Toolbars->New Toolbars itt kijelölöd a sajátgépet majd kiveszed a pipát a Show Text és a Show title elöl és tádám... amit szerettél volna annyi plusszal, hogy oda rakod ahova akarod akár kétsorossan is.Szívesen.
Látod nem kell rögtön kiakadni ha valami másként van mint ahogy megszoktad. -
Edween
őstag
válasz
t_felh #49942 üzenetére
nem, nem fut semmi, pár kattintás az egész,
jobb klikk a tálcán - eszköztárak - új eszköztár - megjelenő panelon válaszd a számítógépet, majd mappa választás - most megjelent a tálcán jobb klikk rá - a megjelenő panelon a szöveg és a címsor megjelenítése elől pipa ki, enjoy -
t_felh
csendes tag
válasz
virkir #49943 üzenetére
Tökéletes! Köszönöm a segítséget.
Így már remélem könnyebb lesz megszokni a kezelését. Bár biztos lesznek a kezelőfelülettel kisebb nagyobb problémáim, de majd az évek és a rutin...
startmenü-tálca kavarodást meg fogjuk rá a fáradtságra és az idegre
Köszönöm mindenkinek. -
t_felh
csendes tag
válasz
Edween #49941 üzenetére
Ez ugye szintén valami nonstop futó segédprogrammal lenne elérhető?
Tulajdonképpen ez az az elrendezés, amit keresek. Jelenleg is pontosan ugyanígy néz ki a XPnél a gyorsindítás sávom.Viszont, ha átállítható lenne az a multifunkciós gomb, ami alapból a könyvtárak, médiatárakat nyitja meg, egyelőre az is elég lenne nekem.
Ha a sajátgépet töltené be, az már fél siker lenne. Esetleg regeditben valahol átlőhető?
Vagy esetleg valami más módon is jobb belátásra lehetne bírni?
-
Zoli1222
őstag
Egy utolsó utáni utolsó megerősítést kérnék. 2,2-es Celeron + 1,5G ddr1 ram + ati9600xt 256MB elég lesz, h akadás mentesen fusson a seven?
-
t_felh
csendes tag
válasz
virkir #49936 üzenetére
Hol fogalmaztam rosszul? Ha valamit elírtam, elnézést - de remélem végig érthető voltam.
XP-s elnevezéseket használtam!
Az új 7-es superbar és társai még teljesen újak nekem.Hogy állítható be, hogy a 'mindenes' gombra történő kattintásakor (gondolom ez a superbar) sajátgép töltődjön be? Alapbeállításon a médiatárak jön be.
Az asztalmegjelenítést nagyon köszönöm, tökéletes! Ezt eltalálták a fejlesztők.
-
virkir
veterán
válasz
t_felh #49933 üzenetére
Részben értem mit akarsz bár néhol kevered a szezont a fazonnal.
Az a problémád, hogy a superbarra, régebben tálca nem tudod a meghajtókat kitenni?
Minek is?
Simán be lehet állítani, hogy sajátgéppel l induljon az explorer utána meg annyit nyitsz amennyit akarsz egymás mellé, reggel megnyitod este bezárod ott van egész nap nem zavar senkit és még átláthatóbb is mint a régi.Asztalmegjelenítés meg ott a jobb sarokban vagy kirakhatod eszköztárként a gyorsindítással.
Valószínűnek tartom, hogy az MS-nél a nagy többség igényei alapján alakították ki ezt a formát és személy szerint sírnék ha vissza kéne térnem xp-re a superbar kényelme után. -
t_felh
csendes tag
válasz
sfdrakex #49932 üzenetére
A kezdetektől fogva csak 'sajátgépet' használtam, a legrégebbi windowstól egészen a mái napig.
Hiába a totalcmd, folyamatosan több ablak (meghajtók/mappák) fut nálam, és van egy teljes sornyi parancsikonom is - köztük asztalmegjelenítés, sajátgép, meghajtók stb (2 soros a start menüm XP alatt)
Felül a parancsikonok, alul meg a megnyitott oldalak, csoportosítás nélküli beállítással.
Most meg egyáltalán nincs mód valóban kényelmesen kezelhetőre állítani az oprendszert?
Nem a plusz két kattintásba rohad le a kezem... de minek ez a sok 'gyűjtős' szemét megoldás? Csak időt húz, fáraszt és lassít. -
Edween
őstag
válasz
Neil Watts #49923 üzenetére
ordermedia a kulcs szó, seven-ből nem tudom, hogy létezik e már, elég új, lehet még a terjesztéssel vannak elfoglalva.
vistához így lehet hozzájutni#49925 Daffni2, szintúgy!
-
t_felh
csendes tag
Sziasztok
Az alábbi kérdésekre keresem a válaszokat - utánanéztem, olvasgattam a témában, de nem lettem okosabb.Hogy lehet kiiktatni a ’gyorsindításból’ azt az univerzális-lószar ’windows intéző’ gombot?
Én már mindent kipróbáltam, kikészít…
Szeretnék gyorsindításba úgy kipakolni meghajtókat, sajátgépet(!), mappákat, txtket stb, mint az XP alatt.
Szépen sorban egyvonalban a képernyő alján. Úgy, hogy ne minden abba a hulladékgyűjtőbe (windows intéző gyűjtőgomb) menjen, hanem a mediaplayer és az explorer mellé. A gyűjtő jó lenne ha akár végleg megszűnne, én soha nem szeretném látni.A másik, az eszköztárak, ’szokásos gombok’ tehát a másol-töröl-beilleszt-frissít-tulajdonságok stb - amik most a rendezésen belül vannak. Ez szintén gyomorforgató.
Hogyan lehetne előhozni a régi gombokat?
Helyette sok baromságot kaptunk: megosztás, írás és társai - én ezeket soha az életben nem használnám. A ’rendezés’ gyűjtőt és a többi gombot ki lehet valahogyan iktatni?Nagyon megköszönném a segítséget.
Üdv -
Daffni2
addikt
válasz
Neil Watts #49923 üzenetére
Én két DVD-t kaptam a dobozban.
-
-
Daffni2
addikt
válasz
Neil Watts #49914 üzenetére
Hogy lehet ilet igényelni?
"Bemész"a boltba és megveszed.
-
Gorneck
legenda
Túl vagyok végre a Oem Win7 Prof telepítésemen...a szokásos...minden hibamentes és minden megy szépen...
-
imisomogyi
aktív tag
Illetve az egy másik fórumban volt a 39430-as:$
Szóval az alapvető probléma, hogy a SATA-s külső vinyómra a lemezkezelőben az van írva, hogy érvénytelen! Ez miért van? -
imisomogyi
aktív tag
Heló!
Ugyanaz lenne a problémám mint a 39430-as hsz-ben!
WinXP alatt semmi gondom nem volt a sata-s vinyómmal! Feltettem a Win7et és azt írja ki, a külsö vinyómnál a lemezkezelőben, hogy érvénytelen, és nem engedi használni, ujra aktiválni! Miért van ez??? Vki segítsen! -
-
válasz
qpakcovboy #49874 üzenetére
"nem kétmagos, hanem egy intel 1,6 Ghz-es, de nem hinném hogy ez lenne a baj."
Pedig ez a baj!
-
Polllen
nagyúr
-
gabor85
őstag
Sziasztok.
Nem tudom miért, de a lenti probléma fentáll már régóta.
Időnként újra hozzáadja a két lejátszó a listához a számokat.
Tipp valakinek?
Aktív témák
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest