Aktív témák
-
Szabesz
őstag
Amennyit eddig hagyott megnézni, két Warning indításkor: Kernel-Processor-Power, The speed of processor 1 & 0 in group 0 is being limited by system firmware. The processor has been in this reduced performance state for 71 seconds since the last report.
Event ID: 37
Ill egy critical, hogy újraindítás volt rendes leállítás nélkül. -
Szabesz
őstag
Üdv
Egy kis segítségre lene szükségem:
Adott az adataimnál lévő noti, Win 7 RTM-mel. Megjelenése óta hiba nélkül megy, mígnem tegnap játék közben (rFactor) lefagyott (hang megakad, kép megmerevedik, semmilyen bevitelre nem reagál).
Restart után viszont iszonyúan lassúvá vált a rendszer: boot majd 15perc, üdvözlőképernyőn is elvan 5-6 percig (az idő nagy részében a hdd nem dolgozik). Ugyanígy winen belül is minden 20-30x lassaban dolgozik, mint normálisan.
Van valakinek ötlete mi okozhat ilyen mértékű lassulást? -
Szabesz
őstag
Lehet érdekes kérdés, lehet volt, de normális h a Win7 b7068 egyszercsak "Windows is activated"-re rakja magát? Nem nyúltam hozzá semmilyen formában.
-
Szabesz
őstag
válasz
spyduck #13677 üzenetére
Win7 Action Center ajánlotta fel, mint nem important frissítést. Egyébként a SmartCard Controller driverén kívül minden magának rakott fel (azt nem találta, nekem kellett leszedni HPéktől).
Mondjuk ennyire durván azért nem szórakozott nekem, max olyan h gondolt egyett s ki-be kapcsolt, vagy pont fordítva működött (némítás aktív = van hang és fordítva). Egy újabb build-et kipróbálhatnál szvsz.
Még egyetlen apróság még ami nem szuperál: bármilyen telefonnak bluetoothon csak küldeni tud adatot, fogadni nem. Talán erre is jön majd frissítés.
-
Szabesz
őstag
válasz
spyduck #13667 üzenetére
HP nx9420-al ugyancsak az a némítás gomb nálam is szórakozott, de a napokban lerántott egy frissítést a hangkártyához, és azóta rendesen megy. (7068)
Viszont Xp-vel valamiért nem sikerült összekötni lanon. Win7 látja az XP-s gépet, és minden működik is rajta, XPs viszont még pingelni sem tudja a Win7-est.
Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest