Hirdetés
Aktív témák
-
Furky
őstag
válasz
Milan24 #10225 üzenetére
A kép hol marad? Ha bezárod az összes msn ablakot, a főablakot is, akkor csak a kép fog látszódni miniatűrként. Ez természetes. Ha megvan nyitva vagy 6 msn ablak, akkor miniatűrként nálam mindegyik látszik, ha rámegyek az ikonra, plusz a kép is, annak ott a helye, ha bezárod a képet, akkor magát a programot zárod be. Mint ahogy olvashatod, többeknél megy az MSN mindenféle probléma nélkül. Eddig az összes build-del ment rendesen, amit kipróbáltam. (x86: 7022,7048,7057)
Egyetlen furcsaság az az, hogy ha a Firefoxot minimize-olom, akkor felugrik az msn főablaka...mod: ami engem szörnyen idegesít, az az nvidia win7 beta driverének a hülyesége. Nevezetesen az, hogy beállítom az Nvidia Control Panel-ben a Digital Vibrance-t 15%-ra, és ha egyszer újraindítom, akkor még 15%-on áll, de ha másodszor újraindításra kerül a sor, akkor már visszaáll 0%-ra. Feltettem egy játékot (driv3r - csak egy kis unaloműzés céljából), és szörnyen akadozott, bármennyire kis felbontásra tettem. Ez azért van, mert nyílván a DPC megeszi a prociidőt. A hang is akadzokott néha. Ezzel nem tudok mit csinálni, régi, és nem igazán supportált chipsetem van... A megoldás még mindig az, hogy be kell szerezni már egy új gépet, de erről nem a microsoft tehet
Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Motoros topic
- Sweet.tv - internetes TV
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest