Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Serviio
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tovades
csendes újonc
válasz
Visormail
üzenetére
Ma összehasonlítottam két gép hálózati beállításait. Mindkettőn belép az általános felhasználóval. Az egyiken tudtam telepíteni, a másikon nem. Mindkettő tartományban van (sőt az összes többi gép is, nincs panasz hogy a felhasználók nem tudnak belépni). A DNS is rendben, a szervertől kapják. Pingelni is tudom a szervert mindkettőről.
A helyi felhasználó és az idő jó ötlet volt. Sikerült belépni helyi felhasználóval (rendszergazdai jogokkal), amit eddig nem tudtam, hogy hogyan lehet tartományban lévő gépnél (innen is látszik hogy szerverben kezdő vagyok.) Beállítottam az időt, újraindít és egyből ment is a telepítés... Ezt egyelőre csak egy gépen bírtam megcsinálni, többre nem volt időm. Remélem ez lesz a megoldás a többi gépnél is. Nagy-nagy köszönet az ötletekért!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- TCL LCD és LED TV-k
- Serviio
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest