Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- E-book olvasók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
Az alapokhoz van könyvem, még suliban kaptuk. De ahogy elnéztem, több helyen az első könyvet ajánlják vagyis Windows Server 2008-Az első számú útmutató-Jonathan Hassell.
Igazából ebben a könyvben lenne ami érdekel.
Mit szeretnék megtanulni? AD/Group Policy beállításai, bennük rejlő lehetőségek
Remote Desktop szolgáltatások, valamint a virtualizáció (Hyper-V) ami érdekel. FTP server beállítása,Terminal Services stb stb. Gyakorlatilag minden ami rendszergazdáskodni kell mostanában (mérnök-infós suli).Igazából már DHCP/AD/DNS/WSUS/WDS beállításokon túl vagyok, meg tudom csinálni, de ugye nem ártana ezeknek az alaposabb ismerete. Valamint a Group policy-t is tanulmányozom, de sokmindent még nem értek.
Szeretnék majd elhelyezkedni ebben a szakmában (tudom, Linux,Oracle,MYSQL ismeretek kellenének még Server 2008 mellé elhelyezkedés szempontjából, de kezdésnek elég megtanulnom a 2008 R2-t. SBS 2003-at nézegettem először, de sok infós ismerősöm mondta, hogy én inkább már a 2008-al barátkozzak.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Cudy LT500D Dual Band 4G/LTE Wi-Fi router / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Remote Desktop szolgáltatások, valamint a virtualizáció (Hyper-V) ami érdekel. FTP server beállítása,Terminal Services stb stb. Gyakorlatilag minden ami rendszergazdáskodni kell mostanában (mérnök-infós suli).