- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
Az alapokhoz van könyvem, még suliban kaptuk. De ahogy elnéztem, több helyen az első könyvet ajánlják vagyis Windows Server 2008-Az első számú útmutató-Jonathan Hassell.
Igazából ebben a könyvben lenne ami érdekel.
Mit szeretnék megtanulni? AD/Group Policy beállításai, bennük rejlő lehetőségek
Remote Desktop szolgáltatások, valamint a virtualizáció (Hyper-V) ami érdekel. FTP server beállítása,Terminal Services stb stb. Gyakorlatilag minden ami rendszergazdáskodni kell mostanában (mérnök-infós suli).Igazából már DHCP/AD/DNS/WSUS/WDS beállításokon túl vagyok, meg tudom csinálni, de ugye nem ártana ezeknek az alaposabb ismerete. Valamint a Group policy-t is tanulmányozom, de sokmindent még nem értek.
Szeretnék majd elhelyezkedni ebben a szakmában (tudom, Linux,Oracle,MYSQL ismeretek kellenének még Server 2008 mellé elhelyezkedés szempontjából, de kezdésnek elég megtanulnom a 2008 R2-t. SBS 2003-at nézegettem először, de sok infós ismerősöm mondta, hogy én inkább már a 2008-al barátkozzak.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Remote Desktop szolgáltatások, valamint a virtualizáció (Hyper-V) ami érdekel. FTP server beállítása,Terminal Services stb stb. Gyakorlatilag minden ami rendszergazdáskodni kell mostanában (mérnök-infós suli).