Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen processzort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Online chat az Intel supporttal, részben kivonatos verzió:
Én: 2008-cat használok egy P55-ös chipsettel ellátott alaplapon, AHCI módban, minden jól működik, egészen addig, ameddig software RAID1-et nem akarnék használni, az ezt követő újraindításkor ugyanis a HDD-detektálás közben az AHCI BIOS lefagy.
Support: Milyen alaplap?
Én: Gigabyte P55-UD3.
Support: Kérem forduljon a Gigabyte supporthoz.
Én: Igen, próbáltam, de ők nem tesztelték ilyen OS-sel, blabla..., viszont az AHCI BIOS az Intel, nem? Maga a chipset támogatja ezt az OS-t.
Support: Ez egy OEM termék.
Én: De önök írják az AHCI BIOS-t, nem? Vagy a Gigabyte készíti, esetleg csak módosít rajta?
Support: Ez nem Intel BIOS.
Én: Akkor a detektálás előtt a Serial ATA AHCI BIOS Version iSRC 1.20E Copyright Intel Corporation mit jelent? Az nem valós állítás? Egyébként a verziószám alapján az összes ilyen chipsettel és viszonylag újabb BIOS-sal ellátott alaplapon ugyanez az AHCI BIOS van, tehát vagy mindenki egy gyártóét használja fel, vagy mégiscsak önök készítik.
Support: Élveztem a beszélgetést, köszönjük, hogy igénybe vette a terméktámogatást, legyen szép napja.
[Kapcsolat megszakad.]Miért is vártam mást?

Miért akarom, hogy a HW-gyártók, meg úgy az egész világ kapja be a bííííííííííp? Az egész úgy 1 hete kezdődött.
(Egyébként lassan a Microsoft is csatlakozhat a csapathoz, a "hogyan telepítsünk EBS-t olyan gépre, amelynek nincsen integrálva a hálókártyadrivere a Windows telepítőbe" c. eposz kapcsán.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest