Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Kaptál már bullshit-en kívül valamit bármelyik gyártótól?

Mert én még nem. Multkor a HP-nál valami level 3 engineer rángatózott pár hetet egy problémán, a javaslata az volt, hogy cseréljek meg két kábelt, (Egy P400-as raid kártya nem akart megfelelő array-ról bootolni), de a hosszuk miatt nem lehetett megcserélni
Így a korábban mókolt Acronis OS Selectoros megoldást kellett használni.
Szintén mult héten leveleztem vagy 10-et a Trend Micro Support-al, mert a "Worry Free" Business Security Server nem frissítette magát automatikusan ,csak manuálisan. Ment a rángatózás, logok bekérése, tanácstalanság, kecskeáldozás keresztútnál holdtöltekor éjfélkor, aztán bemérgeltem magam, leszedtem az egész szart, újratelepítettem 30 perc alatt és működött
Most ezek után hogy töltse ki a kérdőíveket a supporttal kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Bittorrent topik
- Honda topik
- Éjszakai műszak
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- AKCIÓ! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Noctua NH-L12S L-Type
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most ezek után hogy töltse ki a kérdőíveket a supporttal kapcsolatban?