Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen notebookot vegyek?
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PLC programozás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
SBS 2008, ügyfélnél áramszünet volt, ups vitte 20 percig aztán levágta.
Miután visszajött az áram a szerver folyamatosan újraindítgatta magát, se safe mode, se last known good configuration nem ment.
Odakocsikáztam (csekély 1,5 óra
) majd kiderült, hogy a storage driver hullott el, bekapcsoltam a ne indíts újra hülyegyerek módot majd ki is jött a 0x0000007B hibakód, ezt meg a AHCI mahinálás miatt tudom, hogy storage driver gond. Nem tököltem, gyorsan vissza a hajnal 2-kor készült full image backupot, aztán örült mindenki.
Ja persze a szerverről lespórolta a főnök az iLO advanced-et, így csak reset gombom volt távolról, ha lett volna, akkor távolról becsatolom a recovery iso-t, és visszaállítom a szervert fél óra alatt......
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Háztartási gépek
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) majd kiderült, hogy a storage driver hullott el, bekapcsoltam a ne indíts újra hülyegyerek módot majd ki is jött a 0x0000007B hibakód, ezt meg a AHCI mahinálás miatt tudom, hogy storage driver gond. Nem tököltem, gyorsan vissza a hajnal 2-kor készült full image backupot, aztán örült mindenki.