- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Alaposan megdrágultak az ASUS Zenbookjai
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- E-book olvasók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forza_JUVE
aktív tag
Sziasztok!
1 kérdésem lenne: Server 2008 R2 Standard verziót telepítettem VMware-ben.
Telepítés közben megadtam egy XY nevet usernek (jelszó nélkül).
Miután kész lett én csak az Administrator fiókot akartam használni, így adtam neki egy jelszót, átjelentkeztem abba, és a telepítés közben megadott fiókot meg töröltem. (a local users and groups-nál, ill. a mappát is a C:\Users alól)
A Local Group Policy Editorban a Computer/Windows/Security/Local Policy/Security Options résznél átállítottam h ne jegyezze meg a legutolsó bejelentkezett usert:
Interactive Logon: Do not display last user name -> EnabledMégis minden bootolásnál be sem kéri a CTRL+ALT+DEL -t (pedig be van állítva) hanem rögtön 1 képernyő 1 ERROR: rossz username v. jelszó.
Ekkor rákattintok a Change-re és már írom is az Administratort + jelszót, és így persze belép.Hol és hogyan és mit kéne átállítanom, hogy ctrl+alt+del után rögtön az Administratort írhassam be és ne legyen a megelőző hibaüzi ??
nagyon köszi!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fűnyíró topik
- Gyúrósok ide!
- Távcső topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- Overwatch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- GAMER PC! i7-14700F / RX 9070 XT / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest