Hirdetés
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- ARM-os meglepetéskiadást kap az év első felében a Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forza_JUVE
aktív tag
Sziasztok!
1 kérdésem lenne: Server 2008 R2 Standard verziót telepítettem VMware-ben.
Telepítés közben megadtam egy XY nevet usernek (jelszó nélkül).
Miután kész lett én csak az Administrator fiókot akartam használni, így adtam neki egy jelszót, átjelentkeztem abba, és a telepítés közben megadott fiókot meg töröltem. (a local users and groups-nál, ill. a mappát is a C:\Users alól)
A Local Group Policy Editorban a Computer/Windows/Security/Local Policy/Security Options résznél átállítottam h ne jegyezze meg a legutolsó bejelentkezett usert:
Interactive Logon: Do not display last user name -> EnabledMégis minden bootolásnál be sem kéri a CTRL+ALT+DEL -t (pedig be van állítva) hanem rögtön 1 képernyő 1 ERROR: rossz username v. jelszó.
Ekkor rákattintok a Change-re és már írom is az Administratort + jelszót, és így persze belép.Hol és hogyan és mit kéne átállítanom, hogy ctrl+alt+del után rögtön az Administratort írhassam be és ne legyen a megelőző hibaüzi ??
nagyon köszi!!

Új hozzászólás Aktív témák
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Samsung kuponkunyeráló
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Samsung A17 mobiltelefon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest