Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- AMD FX
- TCL LCD és LED TV-k
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
stupid user
tag
Sziasztok,
nem volt mostanában hozzászólás, de megpróbálom, mert már kezdek megőrülni.
Vettem az irodába egy HP Proliant szervert, amin gyárilag Microsoft server 2011 van. Ezt szeretném úgy beállítani, hogy a kolléga otthoni XP-s gépéről (nincs routere, nincs hálózata) el tudja érni.
A router Cisco RV 120w (fix ip címmel), ami tud VPN-t, be is állítottam, kollégánál telepítettük a klienst (QuickVPN) és elvileg be is tud jelentkezni, mert a routeren megjelenik mint aktív VPN user, de a szervert nem látja.A szerveren létrehoztam neki a profilt és engedélyeztem is a Dial in-nél, hogy vpn-en keresztül csatlakozhasson.
megpróbáltam az IP címünket kintről böngészővel megnézni, de nem megy, nem jelenik meg a szerver belépési felület.
A kábelezés most így néz ki: a net bejön a UPC dobozából a routerbe onnan két switch-en keresztül jut el a szerverbe. A szervernek fix ip-t adtam MAC alapján, a VPN usernek meg azt a tartományt "nyitottam" meg, amiben a szerver címe van.
Segítsetek, mit b***tam el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest