Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
stupid user
tag
Sziasztok,
nem volt mostanában hozzászólás, de megpróbálom, mert már kezdek megőrülni.
Vettem az irodába egy HP Proliant szervert, amin gyárilag Microsoft server 2011 van. Ezt szeretném úgy beállítani, hogy a kolléga otthoni XP-s gépéről (nincs routere, nincs hálózata) el tudja érni.
A router Cisco RV 120w (fix ip címmel), ami tud VPN-t, be is állítottam, kollégánál telepítettük a klienst (QuickVPN) és elvileg be is tud jelentkezni, mert a routeren megjelenik mint aktív VPN user, de a szervert nem látja.A szerveren létrehoztam neki a profilt és engedélyeztem is a Dial in-nél, hogy vpn-en keresztül csatlakozhasson.
megpróbáltam az IP címünket kintről böngészővel megnézni, de nem megy, nem jelenik meg a szerver belépési felület.
A kábelezés most így néz ki: a net bejön a UPC dobozából a routerbe onnan két switch-en keresztül jut el a szerverbe. A szervernek fix ip-t adtam MAC alapján, a VPN usernek meg azt a tartományt "nyitottam" meg, amiben a szerver címe van.
Segítsetek, mit b***tam el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Bioshock 2 Special Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest