Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
DopeBob
üzenetére
Akkor még az alábbiból csinálj egy .reg file-t és duplakatt a problémás gépen:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]
"GpNetworkStartTimeoutPolicyValue"=dword:0000003c
"WaitForNetwork"=dword:00000001[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Lsa\Kerberos\Parameters]
"MaxPacketSize"=dword:00000001[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\NetBT\Parameters]
"MaxDgramBuffering"=dword:00040000(Ill. próbálhatod őket egyenként is, de bajt eddig egyik bejegyzés sem okozott nekem sehol.)
Ha ez sem segít, akkor: másik hálókártya próba volt már (nem driver, konkrét kártya, lehetőleg másik típus)? Ill. lehet végigtúrni az itt található leírásokat (az Mxxxxxx-ként hivatkozott linkek az xxxxxx-nek megfelelő M$-os KB cikket jelölik, pl. M947861=KB947861).
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogyjunk le!
- Linux kezdőknek
- E-roller topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- World of Tanks - MMO
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest