- Philips LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Mini PC
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
W.a.T.T.O.
csendes tag
Helló!
Volna még dolog azért amit nem tudok!
)))))Szóval használom PDA-m és jönnek a kérdések, azon gondolkodtam, hogy tudnék-e a PDA-n netezni úgy, hogy a PC-hez amin van NET Bluetooth-tal kötöm hozzá?
Igazából valószínűleg a PDA telepített vírusirtót frissíteném néha,
szerintem az nem árthat (nem akarnám GPRS kapcsolat segítségével frissítgetni mert mint tudjuk az azért nem egy villám
), de ha úgy gondoljátok, hogy fel se tegyem a vírusírtót (Kaspersky Anti-Virus), mert minek, akkor azt is jelezzétek.Előre is köszi!
U.i.: beleolvastam itt fentebb, hogy valakinek gondja van a PDA-ja naptárával, hogy nem tudja beállítani, meg ,hogy Nokia naptár progit szeretne (lehet java is!)
(#864) voga34Ez csak egy gondolat tőlem, semmi személyes:
Olyan naptár nincs "WinMobilra" mint ami Nokiára van,
az csak Nokiára van (szerintem egyértelmű),
viszont akinek "Win Mobilja"-ja van
és egy olyan naptár kell neki mint ami a Nokiára van,
az vagy írjon egyet Java-ban de javában,
(( 3 diplomával!!!! = 5 perc, én szakmunkás volnék de megírom 30 perc alatt)),
vagy adja nekem PDA-ját javában
((nem neki való, én jobban értékelném, főleg ha 100 rongy volt, AZTAMINDENIT!!!)Mindenkinek: BÚÉK
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Fekete titán - Samsung.hu rendelés, újszerű állapot
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 15 Plus 128GB blue kék független Apple 100% akkumulátor
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)))))
), de ha úgy gondoljátok, hogy fel se tegyem a vírusírtót (Kaspersky Anti-Virus), mert minek, akkor azt is jelezzétek.