Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
hát én mindenképpen windows-os telót akartam, úgy összességében meg vagyok vele elégedve, igaz kicsit sajnáltam, hogy pár telefonban megszokott fícsört külön meg kellett vásárolni.
Telefonálni és SMS-ezni rendesen lehet vele persze. T-s vagyok, de azért valahogy csak el lehet boldogulni a beállításokkal. Ja, nekem 2.0-ás WAP oldalakat nem sikerült megnyitnom vele, pedig a telefon tudja, de nem, lehet, hogy a T-nél volt a gond nemtom, mindenesetre engem átdobált mindig a normál webes oldalra. Lehet, hogy azért, mert a böngésző IE-ként azonosítja magát, nemtom, ehhez annyira nem értek.
Enyém angol, de nemrég jelent meg magyarosítás hozzá, újak már lehet, hogy alapból magyarok.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- Beszámítás! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB,Átlagos,Dobozaval,24 hónap garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 6800 Gaming X / 32GB DDR4 / 500GB NVMe / 850W! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest