Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Két táblával jön le a hegyről az Oppo
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
diamondface
tag
tudja-e valaki a következőt?
Mi történik tulajdonképpen akkor, amikor a registryben a touchpanel érzékenységét átállítom?
Nem arra vagyok itt kiváncsi, hogy 'jaj mi fog történni ha...', meg nem is az érdekel, hogy 'hogyan csináljam, milyen értéket írjak be', hiszen számtalan leírás található itt-ott mindenféle készülékhez. (természetesen megtaláltam és alkalmazom is azokat a reg.hekkeket, amikre szükségem van)
Arra viszont nem találtam sehol leírást, hogy milyen elven működik ez a módosítás. (nem a rezisztív panel működési elve kell, az megvan) Tehát hogy amikor a reg kulcsban az értéket növeled, akkor mi fog változni? Nagyobb feszültség esik a panel vezetőfelületein?
Hülye kérdésnek tűnhet a fenti, tudom. Azt is kérdezhetném, hogy ez a módosítás a panel élettartamát mennyire befolyásolja esetleg negatív irányban? (és így már talán nem is tűnik annak...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konteó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest