Hirdetés
- Már azt hittük, hogy nem jön több fordulat, de az ASUS ellentmondott magának
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- Milyen joysticket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
diamondface
tag
tudja-e valaki a következőt?
Mi történik tulajdonképpen akkor, amikor a registryben a touchpanel érzékenységét átállítom?
Nem arra vagyok itt kiváncsi, hogy 'jaj mi fog történni ha...', meg nem is az érdekel, hogy 'hogyan csináljam, milyen értéket írjak be', hiszen számtalan leírás található itt-ott mindenféle készülékhez. (természetesen megtaláltam és alkalmazom is azokat a reg.hekkeket, amikre szükségem van)
Arra viszont nem találtam sehol leírást, hogy milyen elven működik ez a módosítás. (nem a rezisztív panel működési elve kell, az megvan) Tehát hogy amikor a reg kulcsban az értéket növeled, akkor mi fog változni? Nagyobb feszültség esik a panel vezetőfelületein?
Hülye kérdésnek tűnhet a fenti, tudom. Azt is kérdezhetném, hogy ez a módosítás a panel élettartamát mennyire befolyásolja esetleg negatív irányban? (és így már talán nem is tűnik annak...)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 PRO 128GB gyönyörű blue titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026. november 3-ig Apple garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest