Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
netpeti98
üzenetére
De akkor a sima verziók miért futnak ugyanúgy tovább? Mármint a nem LTSB. Nekem több gépem is van, amin még mindig 10240 fut. És mielőtt megint szóba kerülne a következő major build-re való frissítés, ismét hansúlyoznám, hogy az ISO-s frissítésen kívül tudtommal nincs más mód. Szóval a 10586 is marad 10586 az RS1 után is. Mi sem bizonyítja jobban, hogy nem a .494 az utolsó CU.
Ha a 10586 megkapná frissítésben a 14393-at, akkor miért dolgoznának a .509-en, meg a .537-en? Amit ugye nyilván augusztus 9-én fognak "fellökni" WU-ra. Ha a 14393 megjelenés után frissítésként felkerülhetne WU-ból a 10586-ra, akkor miért foglalkoznak egyáltalán tovább vele? Semmi értelme.
Egyébként még mindig nem adott arra egyértelmű választ senki, hogy például a (nem LTSB) 10240 mégis hogyan frissül 10586-ra? Mert szerintem csak ISO-ból. Pedig többen állítják, hogy nekik bizony WU-n keresztül frissült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pzstm