Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Léghűtés topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Nálatok is hülyén néznek ki néha az ikonok?
25140 verzió van fenn.
Néha, ha olyanja van, akkor a desktop ikonok körül hatalmas nagy hézag van, nem is lehet őket összerendezni.
Iletve, most vettem észre, hogy az intézőben, lista nézetben van egy nagy semmi a file ikonok előtt. Olyan, mintha a "checkboxes for..." be lenne kapcsolva, de természetesen az nincs bekapcsolva.
És persze a Windows XP-vel megszűnt, és azóta is idegesítő dolog, hogy a Windows az egyes foldereket random módon, a tartalmához próbálva igazítva jelenítgeti meg. Pedig nekem 99%-ban tökéletes lenne a lista nézet névsorban.
Ez volt régesrégen a "mappa nézet beállítás megjegyzése" opció, de ez a win7 megjelenésével megszűnt, és már megjegyzi az egyes mappák nézetbeállítását, sőt, van egy olyan agymenése, hogy pl.a letöltéseket nagy ikonnal, dátum szerint csökkentő sorrendben, és dátum szerint csoportosítva szereti megmutatni, a zenéket előadó szerint, én meg nem találom az M betűvel kezdődő file-t a listában.
Nem kicsit bosszantó, hogy mindíg vissza állítgassam.
Az sem segít, hogy a tulajdonságok lapon beállítom, hogy ezt a nézetet alkalmazza minden mappára, mert az a "minden mappa" nem mindenre vonatkozik.
Tényleg nincs erre semmi opció, hogy én NEM KÉREM ezt az automatikus állítgatást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amatőr csillagászat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gyúrósok ide!
- Synology NAS
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/WIN10/
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

pzstm